Sider

DISSE KAN VI MØTE I INNLEDENDE

Det er nå klart at vi skal til Godøya å spille innledende til KM. Halvparten av lagene skal spille i Langevågen, mens vi og følgende lag altså er sendt til Godøya:

Blindheim, Brattvåg (3 lag), FK Sykkylven, HaNo, Hessa, Skarbøvik, Skodje, Stordal, Sunnylven, Valder, Vigra, Ørskog og sjølvsagt arrangørane sjølve, Godøy.

De innledende kampene går av stabelen helga 12. - 14. november. Vi er allerede kvalifisert til sluttspillet to helger senere.

34 LAG KLARE FOR KM

Påmeldingsfristen til innendørs-KM er for lengst gått ut, og lagene som skal være med er allerede offentliggjorte. Av listen merker vi oss at lag som AaFK, Hødd og Herd ikke stiller lag i det hele tatt.

Her er de påmeldte lagene, med antall lag i parantes:
Blindheim, Brattvåg (3), Emblem (2), FK Sykkylven, Godøy, Haramsøy/Nordøy, Hareid (2), Hasundgot, Hessa, Langevåg, Larsnes/Gursken, MSIL (2), Norborg, Rollon, Skarbøvik, Skodje, Spjelkavik, Stordal, Sunnylven, Tjørvåg, Valder, Vartdal, Vigra, Volda (2), Åheim, ÅVK, Ørskog og Ørsta.

De innledende rundene spilles henholdsvis i Sulahallen og Godøyhallen helga 12.-14. november. Sluttspillet går som kjent av stabelen på Skodje to helger senere. Vi er allerede kvalifisert med ett lag dit, men deltar på kvalifiseringen for moroskyld.

IKKE AKKURAT FANTASTISKE TIPS

En leser etterlyste oppsummering av tippetipsene våre før sesongen. Som enkelte sikkert husker presenterte vi både våre og Einar Orten Trovågs tips her på siden.

Nå har vi sett gjennom tipsene og sjekket de opp mot fasiten. Vi skal være de første til å innrømme at vi ikke traff med alt... Ellers tok vi like godt med Gursken/Larsnes sine tips som de presenterte.


Skodjebloggens tips:
1. GuLars
2. Ørsta
3. Blindheim
4. Sykkylven
5. Vigra
6. Ellingsøy
7. Langevåg
8. Skodje
9. ÅVK
10. Ørskog
11. Vartdal
12. Åmdal

Totalt tre riktige og to lag en plass i fra. Største bommen var Ellingsøy, som vi spådde på 6. plass. De endte på 11. plass.

GuLars:
1. GuLars
2. Ørsta
3. Vigra
4. Langevåg
5. Sykkylven
6. Blindheim
7. Ellingsøy
8. ÅVK
9. Skodje
10. Ørskog
11. Vartda
l12. Åmdal

Totalt fire riktige og to lag en plass feil. Største bommen var Ellingsøy og Vigra, som de bommet med fire plasseringer på.

Einar Trovåg:
1. Larsnes/Gursken
2. Ørsta
3. Vigra
4. FKS
5. Blindheim
6. Langevåg
7. Ellingsøy
8. Skodje
9. Ørskog
10. ÅVK
11. Vartdal
12. Åmdal

Totalt fire riktige og to lag en plass feil. Største bommen var ÅVK som endte opp på 6. plass. Også Trovåg bommet på Vigra.

INGEN TRENING TIRSDAG

Det har vært litt fram og tilbake, men diverse årsaker gjør at vi i alle fall dropper trening tirsdag.

Først og fremst skyldes det vingling angående treningstider. Vi fikk beskjed om at vi skulle bytte innetid fra torsdag til tirsdag, men nå viser det seg at tiden vi har fått tildelt på tirsdager er klokka 21.30. For et lag med flere boende en halvtime unna Skodje - der flere skal opp grytidlig neste morgen - er det selvsagt helt håpløst. Det er selvsagt noe vi må prøve å ordne.

Satser på å komme med ei avklaring ganske snart.

GJØR DEG KLAR FOR GRENDACUP

Idrettshallen er ferdig og endelig har vi mulighet til å spille fotball innendørs på ei sjuerbane. Det skal feires med en skikkelig grendacup i år!

26. desember spilles det om heder og ære i praktbygget Gomerhallen. Da skal Lia gjøre opp med Vågen. Berget skal utfordre Valle. Fylling skal forhåpentligvis møte Engesetdalen i det som garantert vil bli en kamp for historiebøkene.
Vi kunne fortsatt i evigheter...

Poenget er at dette IKKE er noe du må gå glipp av. Ta ansvar, få med deg naboene dine og lag til et skikkelig lag. Først skal det kjempes om seieren i turneringen. Så starter kampen om seieren på festen etterpå...

Påmeldingen er allerede i gang - og her på bloggen vil vi følge grendacupen etter hvert som det nærmer seg. Påmelding skjer til espen@notar.no. Alt om turneringen, laginformasjon og lignende finner du på Facebook ved å trykke deg inn HER

HVORDAN BLIR 5. DIVISJON?

Sesongen har knapt blitt ferdig før det er på tide å se på neste års 5. divisjon. Med en gang er det lett å se at det ikke blir noen lett jobb å sette sammen et opplegg som alle blir fornøyde med.

Per dags dato er 27 lag kvalifisert for neste års 5. divisjon. Enkelte vil nok falle fra, mens enkelte nok vil komme til. (Det sies blant annet at Aksla forsvinner og at lag som Herd2 og Volda2 sysler med å stille lag til neste år).

Uansett - vi tror ikke det betyr all verden og ser dermed på neste år ut i fra at årets 27 lag er med. I så fall blir det følgende lag:
Åram/VanKam, Vigra, Ørskog, Vartdal, Skodje, Ellingsøy, Åmdal, Emblem, Stordal, Harøy, Hessa, Ravn, HaNo, Stranda 2, Lepsøy, Aksla, Giske, Åheim, Sunnylven, Hareid 2, Hasundgot, Bergsøy 2, Tjørvåg, Sæbø, Kvamsøy/ÅVK 2, Gjerdsvika og Haddal.

Dermed må vi se på de forskjellige alternativene som kan være aktuelle.

De mest opplagte:
1) To avdelinger. En på 14 lag og et på 13 lag. Dilemmaet; Noen vil hevde 26 kamper er for mye.
2) Tre avdelinger. Ni lag i hver avdeling. Dilemmaet? 16 kamper er altfor lite.

Dermed lanserer vi en modell som kan regnes som en outsider:
3) En slags vår/høst-serie med kvalik på våren og avsluttende sesong på våren? Hvordan? Tre avdelinger med ni lag der det da blir spilt åtte kamper på høsten. Så kan eksempelvis fem lag fra hver avdeling ende i den såkalte avsluttende sesongen.

De resterende slås sammen i en annen avdeling. Resulatet blir at 15 lag deltar i den "viktigste" serien, mens de resterende 12 lagene deltar i den "mindre" viktige serien.

Totalt blir det da 22 kamper for lagene som kan rykke opp (det samme som i 4. divisjon i år). For lagene som ikke kan rykke opp, blir det da 19 kamper.

På denne måten får man samlet lag som rykke opp, de får spilt mot hverandre alle sammen og alle lag får et brukbart kamptilbud.

Vi skriver ikke mer om dette i denne gang. I stedet oppmoder vi folk til å bruke kommentarfeltet til å komme med egne forslag slik at vi får gjenspeglet hvordan fotball-Sunnmøre tenker :)

TORSDAGSTRENINGER KLOKKA 2030

Innetreningene på torsdager blir visst klokka 2030. Planen vi fikk først sa 20.00, men det var visst en kladd og nå må vi dessverre vente en halvtime til.

INGEN GRUNN TIL Å DEPPE

Selv om det ble nedrykk i år er det ingen grunn til å grave seg ned. Tross alt har det skjedd mye positivt.

I ettertid kan nok mange si at vi rykket opp før vi var klar for det. Først og fremst var vi ei tynn spillergruppe, noe som også viste seg utover høsten. Dessuten gikk det lang tid før vi fikk tak i en trener, og dermed slet vi med å få satt stallen. Dessuten hadde vi ikke egen kunstgrasbane, og vi måtte reise rundt om i distriktet for å få trent - om det i hele tatt var forhold. Oppladningen var langt i fra optimal, med andre ord.

Dette er selvfølgelig faktorer som gjelder også for andre lag, så sånn sett har vi ingenting å skylde på. Men når vi neste år går inn i en ny sesong er forhåpentligvis disse faste faktorene på plass:

Vi håper trenerspørsmålet snart blir løst, vi har gode treningsforhold inne/ute og vi har har ikke hørt mange snakke om å legge opp! Dessuten regner vi med at både Bjørnar Aure og Vegard Hjelvik er med neste år, og kanskje kommer det noen til? Kombinert med de som har vært med i år skal det bli brukbart neste år.

For også i spillergruppen har det skjedd positive ting i år. Noen har riktignok sluttet undervegs, men også flere har kommet til. Jonas, Thomas, Eirik Høivik og Ole Grytten har alle satt sitt preg på A-laget mot slutten. I tillegg må vi ta med at Jarle var et friskt pust før han skadet seg stygt helt på tampen. Får vi med de fleste som var med i år - pluss noen nye og yngre krefter neste år - skal vi få ei bra gruppe.

Så får det heller være at vi spiller på det laveste kretsnivået neste år. Men dette trenger heller ikke å være så ille. Kamper mot Ørskog, Stordal, Ravn, Vigra, Emblem, Ellingsøy, Hessa og HaNo trenger slett ikke å være noen nedtur.

Så må vi ta noen ord om årets sesong sett ut fra et sportslig perspektiv. Vi endte altså tredje sist. Normalt sett hadde vi unngått nedrykk, men årets omlegging gjør at vi må ta turen et steg ned. Da må vi først og fremst innrømme at vi ikke har vært gode nok.

Men - det har vært noen oppturer.

For å ta disse først: Gu/Lars borte, åpningsseieren mot Åmdal og utligningen hjemme mot Gu/Lars er nok de mest minneverdige.

Så må vi ta med oss at vi har spilt uavgjort mot lag som Sykkylven og Langevåg i år. Faktisk var Ørsta det eneste laget på topp seks vi ikke tok poeng mot.

Så er det selvfølgelig en del nedturer. Vi tapte fortjent med et svekket lag borte mot Ørskog. Skuffelsen var kanskje derfor større av at vi ikke greide å slå dem hjemme. Videre huskes det at seieren glapp borte mot Blindheim på overtid - og samtidig minnes i med gru tapene hjemme mot ÅVK og borte mot Vigra.

Så vidt undertegnede vet er bortekampen mot Langevåg den eneste kampen der vi virkelig ikke hadde sjanse. En del andre grunner får ta skylda for det, men det viser uansett at vi ikke har vært noen kasteball i år. Tvert imot har vi spilt mange jevne og morsomme kamper - selv om vi har tapt knepent. Men enkelte vil vel kanskje hevde det er like artig å holde Blindheim til uavgjort og å tape knepent 3-4 hjemme mot Ørsta - som det er å slå Lepsøy, FKS 2 og Stranda 2 med tosifret.

Konklusjonen får være at det ikke er noen grunn til å grave seg ned. Vi både tror, håper og forventer at Skodje kommer sterkere tilbake neste år. Vi ser i alle fall ingen grunn til at det ikke skal skje.

I mellomtiden får vi holde formen ved like med et par økter i uka og å se fram til inne-KM og grendacup inne i hallen i vinteren. Så møter vi fullt motivert når alvoret starter igjen over vinteren =)

Samtidig vil vi benytte anledningen til å takke spillere og Roger for årets sesong. Bjørnar fortjener også en stor takk for sin innsats som oppmann i år, men forhåpentligvis slipper han det ansvaret neste år :) Randi fortjener også en stor takk for sin innsats år etter år. Det arbeidet hun legger ned blir satt pris på, og alle håper naturligvis at hun blir med neste år. Ellers fortjener Sigve Ferstad og Dagfinn Lillebø en liten takk for hyppig fotografering i år.

PRISER DELT UT PÅ AVSLUTNINGSFESTEN

Årets sesong fikk en foreløpig slutt lørdag da serien ble avsluttet med påfølgende fest etterpå. Av diverse årsaker er vi ikke helt sikre på om alle fikk med seg at det ble delt ut noen priser.

Følgende fire priser ble altså delt ut av sportslig leder Espen Alstad:

ÅRETS SPILLER: Eirik Nesset Hjelvik
ÅRETS MÅL: Joakim Erstad - vinkelsuser fra 30 meter mot Ørsta.
ÅRETS ILDSJEL: Bjørnar Aure
ÅRETS KOMMENTAR: Osvald Giske (Ingen begrunnelse).

Vi kommer tilbake med oppsummering av årets sesong litt senere.

KJEVIK BLE ÅRETS TOPPSCORER

Med 22 mål på 22 kamper ble Vigras Kenneth Kjevik årets toppscorer i 4. divisjon. Han vant foran Gu/Lars-spillerne Preben Sæter (20) og Thomas Sætre Hauge (19).

Skodjebloggen gratulerer Kjevik med tittelen.

Fullstendig liste over målscorere i årets 4. divisjon (med et par mangler) finner du ved å klikke deg inn HER.

KRISTIAN VANT 2000 KRONER

Han han ikke kalle seg 4.-divisjonsmesteren, men han kan i alle fall skryte på seg å ha vunnet 2000 NordicBet-kroner. Deltakeren med fornavn Kristian var nemlig best av de "vanlige" deltakerne i Skodjebloggens tippekonkurranse i 4. divisjon 2010.

Bettingsselskapets egen deltaker var i en klasse for seg selv med 70 poeng, fem mer enn Kristian. Men han kunne ikke vinne premien, og dermed gikk premien til nestemann. Eirik kom på tredjelplass med 63 poeng etter å ha klatret forbi Bjørnar i siste runde.

Hvis du trykker deg inn HER ser du hva folk tippet i siste runde.

Her er den endelige stillingen:
MrNordicBet 70
Kristian 65
Eirik 63
Bjørnar 62
Einar 62
Geir Olav 60
Lennart 55
Thomas O 53
Ottar-Inge 46
Sindre 29
Espen 17
Thomas R 14
Joachim 13
Hans-Kyrre 2
Andreas 2

Skodjebloggen avslutter med å takke NordicBet og deltakerne for en artig konkurranse. Og hvem vet, kanskje klarer vi å samle nok motivasjon til å starte ei ny runde på vår 5.-divisjonsavdeling neste år? :)

TRENINGSTIDER FRAMOVER

Selv om serien er over er det ingen grunn til å gå i vinterdvale enda. Fotball er gøy også på seinhøsten, og med tanke på at det er KM i sikte på hjemmebane må vi bevege oss litt framover.

Derfor trener vi som følgende fram mot KM:

Tirsdag - 20.00 på kunstgraset.
Torsdag - 20.00 i Gomerhallen!

Hallen er ferdig og klar til bruk, så vi debuterer der inne allerede denne uka :)

STORTAP I ÅRETS SISTE KAMP

Skodje tapte hele 4-0 da sesongen ble avsluttet med bortekamp mot ÅramVanKam.

Det virket som om samtlige var mer klar for festen på kvelden enn å spille fotball innledningsvis. Åram rullet opp sjanse etter sjanse de første ti minuttene, og fikk fortjent 1-0 signert Ole Per Kragset.

Skodje ga vekk ballen ufattelig mange ganger i denne omgangen. Likevel bedret det seg utover omgangen og i en periode midtveis i omgangen styrte Skodje faktisk kampen - uten å få uttelling. Spesielt Eivind hadde en kjempesjanse fra 6-7 meter, men keeper vartet opp med en kjemperedning.

Mot slutten dabbet det litt av igjen. ÅVK var farlige gang på gang og fikk også uttelling til 2-0 ved Tomas Årvik.

Andre omgang var knapt i gang da ÅVK økte til 3-0. Et frispark fra Ole Theodor Hovden gikk rett gjennom feltet og til 3-0. Det var et hardt slag for et Skodje-lag som ikke hadde gitt opp selv om det var 2-0 til pause.

Også nå klarte Skodje å løfte seg. Ballen ble tatt ned og fordelt videre til Skodje-spillere, og noen sjanser ble også skapt. Eivind ble feilaktig, ifølge Skodje-supportere på tribunen, snytt for et mål. Han hadde for øvrig et skudd i stanga mot slutten også. Tar du med noen halvsjanser til andre Skodje-spillere, er det lett å oppsummere i at Skodje burde fått seg et mål. I stedet kunne Ole Theodor Hovden fastsette sluttresultatet til 4-0.

Mot slutten måtte flere Skodje-spillere kaste inn håndkleet og man ventet bare på at dommeren skulle blåse av virket det som.

Skjønt, det gjorde ikke Mikal Skodjereite. Rett før slutt kom han inn - med kapteinsbåndet rundt armen - til stor fornøyelse blant resten. Dermed fikk han seg en kamp i år også, i en alder av 57 år!

Laget: Espen, Kristian, Trond, Stefan, Jonas, Joakim, Eirik, Tobias, Osvald, Eivind og Magnus.
Innbyttere: PK, Ingve og Lars Even.

SLIK GIKK DET I SISTE RUNDE

Legg gjerne igjen pauseresultat og målscorere så satser vi på å komme med en oppsummering enten i kveld eller i løpet av morgendagen.

Langevåg - Ørskog 2-1
Mål LIL: Johan Valsson og Hans Egil Vågnes
Mål Ørskog: Frank Abelseth

Åram/VanKam - Skodje 4-0
Mål ÅVK: Ole Per Kragset, Tomas Årvik og Ole Theodor Hovden (2)

Sykkylven - Åmdal 3-1
Mål FKS: Olav Arne Nordstrand, Petter Aursnes og Bengt Hole Alnes.
Mål Åmdal: Jan Erik Hestholm

Blindheim - Vigra 2-1
Mål BIL: John Fredy Flisnes og Hans Erstad Skovly.
Mål Vigra: Kenneth Kjevik

Larsnes/Gursken - Ørsta 1-2
Mål LIL: Thomas Sætre Hauge
Mål ØIL: Terje Haugen Øye (2

Vartdal - Ellingsøy 2-1
Mål Vartdal: Rolf Audun Vartdal og Jarl Vinjevoll.
MÅl EIL: Dido

- SKODJE ER KLARE UNDERDOGER

NordicBet er ute med årets siste odds på 4. divisjon. Her er kampene med odds i bakgrunnen:

Alle kampene starter lørdag klokka 15.

Blindheim - Vigra 1.85 5.10 2.35
FK Sykkylven - Åmdal 1.25 6.25 5.00
Langevåg - Ørskog 1.22 6.50 5.25
Vartdal - Ellingsøy 1.65 5.50 2.70
Larsnes/Gursken - Ørsta 1.65 5.35 2.70
Åram/Van.Kam - Skodje 1.35 5.75 4.00

NordicBet opplyser for øvrig at 4. divisjon avdeling Sunnmøre er 4. divisjonsavdelingen det spilles mest på i hele Norge.

FJERNET ALL TVIL - VANT EGEN KONKURRANSE

NordicBets egen deltaker ble til slutt usåelig. Fire rette sist gjør at han nå er opp på 66 poeng - fem mer enn nestemann, Kristian. Dermed er det bare å gratulere MrNordicBet med årets seier (selv om syltynn teori tilsier at det kan bli uavgjort).

I alle fall: hovedpremien på 2000 kroner går til nestemann, ettersom det er NordicBet som sponser premien. Her er det spenning. Kristian har favorittstempelet ettersom Bjørnar er ett poeng bak og Einar og Eirik bak. Spennende blir det i alle fall.

Hvis du vil se hva folk tippet og slikt forrige runde, kan du klikke deg inn HER.

Her er stillingen før siste runde:
MrNordicBet 66
Kristian 61
Bjørnar 60
Einar 59
Eirik 59
Geir Olav 56
Lennart 51
Thomas O 48
Ottar Inge 46
Sindre 29
Espen 17
Thomas R 14
Joachim 13
Hans-Kyrre 2
Andreas 2

SPENNING OM TOPPSCORERTITTELEN

Fem mål av Preben Sætre sist gjør at han bare er ett mål bak Kenneth Kjevik før helgens siste serierunde. Kjevik (21) og Vigra skal møte Blindheim borte, mens serievinner Gu/Lars og Sætre (20) tar imot Ørsta på hjemmebane.

Komplett og oppdatert toppscorerliste for 4.-divisjon finner du HER.

BUSS TIL ÅVK-KAMPEN?

Jepp, vi leker med tanken. Om du vil være med MÅ du gi Eirik (95207647) en beskjed i løpet av dagen. Alle er i utgangspunktet invitert. I alle tilfelle blir det avslutningsfest på klubbhuset når laget returnerer ca. klokka 20.

TRENING I MORGEN

Sesongen avsluttes med lørdagskamp, så da kjører vi trening torsdag klokka 20.00. Satser på godt oppmøte og at vi avslutter sesongen skikkelig :)

GU/LARS KLAR FOR OPPRYKK!

Ellingsøy - Langevåg 3-4 (0-2)
Mål EIL: Lennart Clausen, Andreas Engeskarog Desislav Matev.
Mål LIL: Glenn Sagdahl, Arne Skeide, Johan Valsson og Kristian Moldvær.

Skodje - Vartdal 2-2 (0-0)
Mål Skodje: Trond Ytreberg og Eivind Erstad.
Mål Vartdal: Rolf Audun Vartdal og Nils Petter Sæter.

Vigra - Sykkylven 2-0 (0-0)
Mål Vigra: Erlend Holm og Christer Austad.

Ørskog - Larsnes/Gursken 0-8 (0-4)
Mål G/L:Preben Sætre (5)Oskar Gunnarstein, Christoffer Rekdal og Thomas Sætre Hauge.

ØRSTA - BLINDHEIM 2-3 (1-1)
Mål Ørsta: Robert Steinnes og Marius Østgård.
Mål Blindheim: Magne Sten Gjerde, HansErstad Skovly og Marius Rotset.

Åmdal - ÅVK 0-3 (0-1)Mål ÅVK: Stian Bellen, Vegard Krokvik og Sigve Støylen.

UAVGJORT I SISTE HJEMMEKAMP

Skodje lå under 2-0 mot Vartdal, men kom tilbake og sikret ett poeng i den siste hjemmekampen for året.

Skodje var nærmest ledelsen i førsteomgang. Stefan skjøt i stanga og Eivind headet i tverrliggeren. Sistnevnte var også bare en skostørrelse fra å pirke et innlegg - etter et flott Skodje-angrep - i mål. Vartdal hadde en stor sjanse i førsteomgang, men vi følte ellers at vi hadde kontroll i førsteomgang.

Etter hvilen glapp det kjapt. En Vartdal-spiller fikk satt inn 0-1, og panikken begynte å bre seg. 0-1 ble straks til 0-2 etter en corner. Heldigvis pirket Trond inn 1-2 like etter, og først da begynte Skodje å ta tak. Eivind utlignet ca et kvarter før slutt.

Da var håpte man på tre poeng.Eirik kunne sikret det helt på tampen, men etter å ha driblet seg forbi to-tre Vartdal-spillere skjøt han i stangen. På den andre siden hadde Vartdal et par feite muligheter etter dette, og kampen kunne like godt bikket begge veger mot slutten. Hawaii-fotball er vel stikkordet.

Dermed ble det en litt skuffende poengdeling i årets siste hjemmekamp, men likevel sterkt å hente inn igjen en 2-0-ledelse.

Laget: Brede, Kristian, Trond, Odd Brede, Sten, Eirik, Andre, Tobias, Osvald, Eivind og Magnus.
Innbyttere: PK, Lars Even, Thomas og Andre.

VIL DU VÆRE MED PÅ INNE-KM?

Ja, da bør du hive deg rundt og sende en SMS til Bjørnar (93038894) om du ikke allerede har gjort det.

Ettersom vi skal arrangere sluttspillet den 26. - 28. september i Gomerhallen, er vi allerede kvalifisert med et lag der. Men vi planlegger å melde på et lag - eller forhåpentligvis to ved interesse - til det innledende gruppespillet i Godøyhallen 12.- og 13. september.

Ettersom påmeldingsfristen går ut denne helga må du altså hive deg rundt om du har lyst å være med.

PS: Oppmøte til kampen mot Vartdal er klokka 14 i morgen. Bjørnar sender ut en SMS i løpet av kvelden. Vi håper å få ut en forhånds også, men kan ikke love noe siden vår faste bidragsyter - InsideMan - ikke har gitt noe lyd fra seg.

SPENNING I TIPPEKONKURRANSEN

Seint, men godt, tenkte vi å legge ut resultatene fra tippekonkurransen. Da vi skulle til å trykke OK gikk alt galt... Så derfor legger vi bare ut stillingen denne gang.

Mr NordicBet 62
Kristian 58
Bjørnar 57
Einar 56
Eirik 56
Geir Olav 53
Lennart 48
Thomas O 45
Ottar Inge 46
Sindre 29
Espen 17
Thomas R 14
Joachim 13
Hans-Kyrre 2
Andreas 2

Med andre ord er det fortsatt stor spenning om hvem som skal vinne 2000 kroner fra NordicBet. Kristian er fortsatt i føringen, men jages av tre-fire



Ved spørsmål er det bare å ta kontakt på mail; skodjeil@hotmail.com.

TOPPSCOREREN ENDELIG OPPDATERT

Med to serierunder igjen cruiser Kenneth Kjevik mot en solid seier i kampen om toppscorertittelen i 4. divisjon Sunnmøre.

Den oppdaterte lista finner du HER.

Skrik forresten ut om du vet Ellingsøys målscorere mot Skodje sist. Skrik ut ved andre feil også!

FULL RUNDE SØNDAG

Bare to runder gjenstår og derfor spilles alle kamper nå samtidig. Søndag kan Gu/Lars sikre opprykket - mens Blindheim kan sikre plassen i neste års 4. divisjon.

Vi følger tradisjonen og tipper runden - med unntak av vår kamp - for å finne ut om det skjer. Vi regner med at folk klarer å sende inn tippetipsene denne gang uten at vi lager en egen tråd om det!)


Åmdal - Åram/VanKam
Åmdal tapte knepent 2-1 borte mot Vartdal sist. Er et brukbart hjemmelag, men vi er likevel jumbo og et lag ÅVK skal slå. ÅVK kan fortsatt holde seg i divisjonen med seier her og mot oss i siste runde - og vinner nok denne. B.

Ellingsøy - Langevåg
Langevåg har gått på noen mindre smeller i det siste. Denne gang kan de trøste seg over at Ellingsøy slett ikke har vært noe bedre i det siste. Klar B.

Ørskog - Larsnes/Gursken
Selv om det ble tap sist har Ørskog hatt en imponerende høst. Men mangler visstnok en del søndag og Gu/Lars - på opprykksjakt - skulle egentlig være vanskelig nok å slå fra før. Selv om kampen spilles på grus vinner nok Gu/Lars greit. B.

Ørsta - Blindheim
Har Ørsta fortsatt et lite håp om opprykk? Mye skal i alle fall til. Blindheim kan på sin side holde plassen med å ta ett poeng her. Vi tviler imidlertid på at det skjer og tipper en knepen hjemmeseier. H.

Vigra - Sykkylven
Rundens vanskeligste kamp. Taper Blindheim borte mot Ørsta kan faktisk Vigra ta igjen Blindheim (møtes i siste runde) om de scorer nok mål og vinner sine to siste kamper. Vi har nok våre tvil om det. Sykkylven er ikke så lett å bli klok på, og vi anser dette som en helt åpen kamp. U.

Ellers møter altså Skodje - Vartdal. Kjapp forhåndssak - og andre oppdateringer - kommer enten i kveld eller i løpet av morgendagen (tenker da blant annet på oppdatering av tippingen).

TRENING I KVELD

Minner om trening i kveld, torsdag, klokka 20.00. Dette siden vi spiller kamp først søndag.

TRE KAMPER I MORGEN

Legg gjerne igjen resultat, pauseresultat og målscorere i kommentarfeltet.

Åram/Van.Kam - Vigra 4-0
Mål ÅVK: Elling Flister (2) og Ole Per Kragset (2).

Gu/Lars - Langevåg 4-2
MÅl G/L: Torgeir Skeide, Oskar Gunnarstein, Preben Sætre og Leiv Sindre Muren.
Mål LIL: Johan Bjørn Valsson (2).

Vartdal - Åmdal 2-1
Mål Vartdal: Rolf Audun Vartdal (2).
Mål Åmdal: Robert Kolås.