Sider

RÅSTERK FØRSTEOMGANG GA STORSEIER

Et aggressivt Skodje-lag gikk ut i hundre mot MSIL og punkterte kampen før pause. En strålende førsteomgang sørget for at Skodje tok med seg en sterk og viktig 5-0-seier på bortebane i kveld.

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL MSIL

Etter tøffe kamper der poeng har vært bonus er det klart for viktige kamper hvor poeng skal tas.

HUSK VÅR TIPPEKONKURRANSE

Husk at vi ukentlig har en tippekonkurranse på vår Facebook-side. Gjør som 323 andre har gjort: Lik oss på Facebook og få med deg bilder, kuriosa og mye annet. Direktelink HER. Minner ellers om vår Twitter-profil: www.twitter.com/skodjeil er adressen. Blir oppdatert stadig oftere!

TIPPETIPS RUNDE 15

4 rette av 6 i ei noko heimeprega forrige runde.  Brukbart.  Denne runda går samla torsdag, takk og lov for det!  Trur det blir jamnt og spennande i mange kampar.

RUNDENS HOT/NOT-SPALTE

Uten noen særlig god grunn har Skodjebloggen innvilga Jørgen Juve ei ukes pause. Likevel skal vi selvfølgelig komme med rundens hot/not-spalte.

OPPHENTING SØRGET FOR POENGDELING

To kjappe mål før pause gjorde at Valder ledet 2-0 til pause på Skodje stadion i dag. Mål av Eirik Hjelvik og Sondre Beite i andreomgang sørget for at det endte 2-2.

FØLG KAMPEN PÅ TWITTER

Om du ikke har sjans til å møte opp på stadion for å se dagens kamp mot Valder, kan du følge den med tekstoppdatering på Twitter. www.twitter.com/skodjeil er adressen.

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL VALDER

Høydepunktene står i kø denne høsten.

TIPPETIPS RUNDE 14

Forrige runde vart som vi spådde svært jamn.  Unntaket var Stordal sitt 2-6 tap heime mot ÅVK.
Denne runda trur vi blir stort sett heimeprega og inneheld eit durabeleg bydarby.

JØRGEN JUVE: RUNDENS HOT OG NOT

Endelig er Jørgen Juve tilbake, etter en god ferie med sus og dus. Denne runden har det blitt tatt for seg formlag, kampreferat og en spiller som bommet fra en meter. Finn ut hvem her!

SKARBØ ENGASJERT SOM KEEPERTRENER

Keeperne blir ofte litt forsømt i treningsarbeidet. Nå har Skodje IL tatt grep og engasjert Espen Skarbø som keepertrener for seniorlaget.

NY "KRIG" MELLOM ROLLON OG EMBLEM?

Kommende uke møtes Rollon og Emblem til toppkamp i Larsgården. Det blir etter all sannsynlighet en kamp med høy temperatur. For nå rettes det hard skyts mot Emblem.

ÅVK KJEM SIGANDE

Åram/VanKam høvla over Stordal med 6-2 i søndagens kamp på Kirkebø stadion.

VALDER HAR HENG

Valder banka i dag Hareidstølingane 3-1 på Valdervoll

FRA ÅRSVERSTE TIL STERK SLUTTSPURT

Skodje pangåpnet etter to minutter, men ble den neste timen statister mot et klart bedre Blindheim-lag. En god Ole Willumsen, en målscorer i Eivind Erstad og en sterk sluttspurt sørget likevel for ett bortepoeng.

HELOMVENDING - INGVE ER TILBAKE!

Han var halvvegs på veg til Bergen, men i 12. time falt alt på plass. Dermed er Ingve Stokkereit tilbake i Skodje-drakta for fullt igjen.

SIST RUNDES HOT OG NOT

Jørgen Juve har åpenbart glemt at serien har startet opp igjen. I håp om at han skal våkne til live igjen har Skodjebloggen tatt på seg oppgaven med å ta unna sist ukes hot/not.

OLE TANGEN TILBAKE TIL ØRSKOG

Det har vel lagt i korta ei stund. Nå er det klart at Ole Tangen går tilbake til Ørskog for å få med seg høstsesongen der.

REVOLVERINTERVJU MED MARIUS ROGNE

Han er noe så sjeldent som en brattvåging som spiller for Skodje. Torsdag får han debuten sin mot Blindheim. Det er på tide å bli bedre kjent med Marius Rogne!

TIPPETIPS RUNDE 13

Dette ser ut til å bli ei utrulig tett og jamn runde med kampar stort sett mellom  tabellnaboar.

EMBLEM BLE ET PAR HAKK FOR GODE

Årets første høstkamp endte dessverre med et 3-5-tap. Emblem var nok det klart beste laget i førsteomgang, og selv om Skodje skapte sjanser og jaget utligning etter hvilen, var nok seieren fortjent. Oppdatert.

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL EMBLEM

Sjøl om fellesferien for skolefolket fortsatt er inntakt er 4.div i gang igjen på Sunnmøre.

DISSE SKAL VÆRE MED MOT EMBLEM

Endelig skal det spilles om poeng igjen. Her er den viktigste infoen til gjengen som skal være med mot Emblem.

TIPPETIPS - FØRSTE HAUSTRUNDE

Endelig er vi i gong igjen med lokalfotball, og for ei åpning! 

TRE INN, MEN FLERE PÅ VEG UT

Tre nye spillere er klare til Emblem-kampen, men dessverre ser det ut til at en del spillere også forsvinner den andre vegen. Trøsten er at det kunne vært verre.

SOLID SEIER OVER NORBORG

Skodje ser ut til å være i rute til høstsesongen. I dag ble serieleder Norborg fullt fortjent slått på bortebane.