Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL BRATTVÅG 2

Kampene kommer på løpende bånd i disse tider, skjønt kampen mot Brattvåg 2 lørdag er den siste før sommerpausen. Det er ingen tvil om at Skodjes syke seiersrekke kan ta slutt på lørdag mot et meget sterkt Brattvåg-lag.

De Aker Yards-støttede fra Haram, har de siste kampene kunnet stille med spillere som Frank Dalhaug og Martin Sundnes, spillera som lett hadde forsterka førstelaget. I tillegg er Bergensstudenten Sindre Dalhaug hjemme på visitt, spilleren med den slepne teknikken født i 1988. Forøvrig samme år som jenta Espen Eckbo synger om i "Twelve year woman" angivelig skal være født i. Det ryktes om fest hos Brattvåg på lørdagskveld og der vil de gjerne feire seier mot Skodje.

Men festen skal gjerne få ødelegges av sultne Skøyebygdera. Fortsatt stiller våre helter uten brødrene Hjelvik som stadig nyter rosa drinker mens de masseres av en mann ved navn Mirko. Ute på ferietur er også, fortsatt, Trond og Emil. Men uten disse på laget maktet vi likefullt å slå et godt Norborg på onsdag etter to nye skoringer av årets spiller så langt, Eivind Erstad.

I tillegg viser Brede Waag klassisk god sommerform og storspiller gjerne igjen mellom stengene. Sist kamp meldte undertegnede at Andrè Willumsen var klar for kamp. Det var feil. Han var, etter sigende, rølpete og ekkel på Trondheims storstue Crash. Men nå er han ferdig med kvinneerobringer for en skakket stund for å hjelpe laget i sitt hjerte til en ny seier før sommerbrisen (han er ikke med, red. anm.) og Stens grillfester setter inn.

Att og fram er like langt, inn og ut er like trangt.
Иди Скодје

InsideMan

1 kommentar:

  1. Skodje vant 3-0. Eivind putta 2 å Eirik Høyvik 1 :) Solid!

    SvarSlett