STERK BORTESEIER I BRATTVÅGEN

Skodje slo like godt til med seier nummer sju på rad i dagens kamp mot Brattvåg 2. Eivind Erstad (2) og Eirik Høivik scoret målene i 3-0-seieren.

Dermed vant Skodje til slutt 3-0 i en kamp der Vågen hadde ballen mye. Men forsvarsrekka og Brede stod nok en gang fram - og holdt de unna de aller største sjansene. Kombinert med at vi har Eivind på topp, blir det en ganske god miks.

Etter vel en halvtime scoret han to kjappe mål - og fikset dermed en solid 2-0-ledelse til pause. Etter 10 spilte kamper er han soleklar toppscorer med hele 19 mål i 5. divisjon.

Kampbildet var det samme etter hvilen, men etter hvert så det ut til at Skodje skulle dra seieren i land. Det ble bekreftet noen minutter før slutt da Eirik Høivik la på til 3-0. Alt i alt en bunnsolid seier mot et sterkt Brattvåg-lag, som garantert vil plukke mange poeng utover høsten.

Skodje ligger dermed på 2.-plass, ett poeng bak Stordal foran høstsesongen. Bunnsolide 8-2-0 gjør at man har skaffet seg en solid luke ned til en del av de resterende lagene, slik at målet om ståplass i 5. divisjon absolutt burde være innenfor rekkevidde.