Sider

KICK OFF-MØTE 11. DESEMBER

Neste års A-lagsspillere, juniorspillere og andre interesserte må sette av søndag 11. desember. Da er det klart for et skikkelig kick off-møte på klubbhuset. Her følger innkalling.

STED: Klubbhuset
DATO: Søndag 11. desember
TIDSPUNKT: 14.00
INVITERTE: A-lagsspillere og juniorspillere + absolutt alle som er aktuelle for å være med neste år.
AGENDA: 2012-Sesongen!
* Merk: Trening på kunstgraset etter møtet

Vi ser for oss en presentasjon av dem vi ønsker å få med oss i et trener-/oppmannsteam kommende sesong. Disse vil presentere sitt opplegg for spillerne, og forhåpentligvis fører dette til at begge parter blir fornøyd at det hele blir formalisert.

Økt samarbeid mellom junior og seniorlag er en prioritert oppgave foran 2012-sesongen. Vi inviterer derfor samtlige som skal være med både i junior- og seniorstallen neste år for å presentere våre planer. Øvrige interesserte som kan tenke seg å bidra, er også invitert. I utgangspunktet er dette bare et informasjonsmøte. Da er det selvsagt spennende å høre hva som er planene.

Vi er meget godt fornøyde med dette opplegget som vi nå håper å få på plass, og regner med at de fleste vil se på dette som interessant. Etter møtet blir det en treningsøkt både for juniorer og seniorer på kunstgraset under ledelse av det som kan bli det nye teamet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar