KNEPENT TAP MOT BRATTVÅG

A-laget fikk seg en flott gjennomkjøring i den nye hallen til Brattvåg - til tross for at det endte med et tap til slutt.

Etter en håpløs start hentet Skodje seg inn igjen utover i andre og tredje omgang. 10 minutter før slutt stod det 7-7. Men tre raske Brattvåg-mål gjorde at det raknet på tampen.

For vår del var dette bare en kamp for moroskyld for å teste den nye Brattvåghallen, mens Brattvåg hadde et par-tre spillere på prøvespill. Det ble spilt tre ganger 25 minutter og begge lag hadde ni mann på banen. Eivind (3), Eirik Hjelvik (2) og Vegard (2) scoret målene.

I tillegg var Espen, Sten, Eirik Fylling, Ole, Lennart, Jannen, Tobias, Tomren og Emil med.