Sider

TO NYE SPILLERE SNART SPILLEKLAR

Neste uke starter høstsesongen for alvor på igjen med seriekamp mot Emblem. Til den kampen håper vi å ha to "nye" spillere - blant annet en svenske - klare.

For Skodje-miljøet er nok ikke spillerne spesielt nye, all den tid både Are Lausund Kvalsvik og Alexander Berntsson har trent med oss i hele år. Begge har hatt en fotballpause før de gjorde comeback tidlig i år, og derfor har det vært greit med en tilvenningsperiode før papirene ble underskrevet.

Når det gjelder Are er det liten tvil om at det var en viktig signering å få på plass ettersom vårens førstekeeper Brede Waag nå flytter til Oslo. Are er opprinnelig Skodje-gutt, men bor i likhet med en rekke Skodje-spillere i byen. Han har ikke spilt veldig mye organisert fotball de siste årene, men var en tur innom Valder i fjor. Til tross for mindre fotball de siste årene; 89-modellen virker å være i langt bedre form enn mange kunne tro og blir derfor viktig for oss utover høsten.

Når det gjelder Alex blir han den eneste utenlandske spilleren i årets Skodje-stall. Alex er nemlig en svenske som har fått innpass hos oss! Alex har de siste årene jobbet som sesongarbeider på golfbanen på Solnør, men det var først i år at han tok kontakt og ønsket å trene med oss. Alex er en venstrebeint, fotballklok og hardtarbeidende 87-modell som har glidd bra inn hos oss. Han jobber på Solnør fra 1. april til 31. oktober hvert år - perfekt ut i fra fotballsesongen, med andre ord.

Vi er ikke helt oppdatert på om papirene er i boks enda, men vi vet det jobbes med det og satser på at begge skal rekke Emblem-kampen.

Uansett ønsker vi Are velkommen tilbake til moderklubben og Alex velkommen til Skodje IL. Fra før av har vi allerede ønsket Marius Rogne velkommen til klubben. Dermed kan det gå mot tre nye spillere på banen mot Emblem torsdag 8. august.

4 kommentarer:

 1. Endelig ser det ut for at vi skal sleppe meir frykt for innavl på Skøye, der alle er i slekt med alle, eller i alle fall nesten.
  Nye frå haustein blir ein Brattvågar som kjem frå Danmark (Rogne), ein svenske som kjem frå Sverige, av alle plassar og ein Skøyebygdar (Kvalsvik) som kjem frå bya og Valderholmen.
  Velkomne skal dei vere!

  SvarSlett
 2. Svar
  1. Alle var Bosman.
   Kom gratis, men må betalt medlemskontingent, aktivkontingent og kjøpe seg fotballsko. Det dekker ovrg.gebyret kr. 600 og vel so det :)

   Slett
 3. Du Geir, du har glemt å ta med leggskinn i regnestykket ditt på spillernes skyhøye ''lønninger''

  SvarSlett