Sider

JØRGEN JUVE: RUNDENS HOT OG NOT

Bedre sent enn aldri, sa mannen. I denne rundes hot/not hyller og "slakter" vi en av våre egne spillere. Samt at noens supportere får spalteplass, se hvem her!

Hot
1. Sondre Beite, Skodje
Lille rødtoppen fra Beitene har virkelig funnet formen de siste kampene. Har vært Skodjes store formspiller, og har scoret syv mål, de siste seks kampene. Stadig ung, og viser mye av sitt potensial for tiden, spennende spiller.

2. Rollon bortefølge
Rollon har tilhengere man kan stole på. De stiller opp, som om de var på hjemmebane. Engasjementet er på topp, som om det skulle vært Liverpool mot Everton, eller Fenerbahçe mot Galatasaray. Eksempel som kan etterfølges, når det gjelder lidenskap.

3. Valder
Valder har spilt en god vårsesong, og ligger ett poeng bak 3.plassen, som er Emblem. De avsluttet med stil mot ÅVK, og vant 3-0 borte. Om bærebjelkene Adrian Blindheim og Erlend Skjong vender tilbake til moderlaget i sommer fra Skarbøvik, kan de blir en av de store utfordrerne i høst!

Not
1. MSIL
Guttene i grønt har slitt i vår, og imponerte ingen, når de tapte mot «seiersløse» Stordal. De står nå kun med 8 poeng, og må kjempe en hard kamp mot nedrykk. Om de ikke vil møte lag som Ravn neste år, så må de sette inn turboen.

2. Blindheim
Har hentet hjem studenter i bøtter og spann, og latt de faste spillerne sine fryse på benken. Ketchupeffekten har latt vente på seg, og det ser ut til at Blindheim vil slite med sure benkeslitere til høsten. 

3. Brede Waag
Brede Waag stod som en levende vegg de første kampene for Skodje denne sesongen, når det starter og burte i mot, tar han avsted. Når Waag forsvant, startet moroa for Skodje med å slå topplaget Rollon. En spiller som ikke kjenner sin besøkelsestid godt nok.

Spaltist,
Jørgen Juve

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar