Sider

VIL DU VÆRE MED PÅ GRENDACUPEN?

Torsdag går kanskje årets største happening på Skodje av stabelen når grendacupen- og banketten arrangeres. Fortsatt skulle vi gjerne ønske oss at nettopp DU ble med.

Slik vi forstår det nå skal fire jentelag være i boks, slik at det blir ei egen jentegruppe. Glimrende!

På guttesiden er det imidlertid påmeldt det litt vanskelige tallet 14 lag. Derfor skulle vi svært gjerne hatt på plass to lag til slik at vi fikk fulle grupper.

NB: Se all info om grendacupen på cupens egne sider HER.

Påmeldingsfristen er egentlig over for lengst, men vi er ikke verre på det enn at vi åpner opp for etternølere fram til klokken 12.00 i morgen. Først i morgen ettermiddag vil vi legge ut det endelige kampoppsettet. (Vi har ikke hastet så voldsomt med det siden alle egentlig må beregne å være i hallen hele dagen).

At 16 lag er på plass nå, betyr at nærmere 150 spillere vil stille på parketten til årets Grendacup. I tillegg pleier hallen å være stappfull. Derfor er jo dette noe du naturligvis burde være med på, og nå gir vi deg to muligheter til å komme med på et lag:

1) Meld på ditt eget lag med minst fem spillere selv. Send en mail til skodjeil@hotmail.com.
2) Om du ikke har et eget lag, kan du sende en mail til skodjeil@hotmail.com så vil vi hjelpe spillere uten lag med å sette sammen et såkalt samlelag.

Deltakelse gir dessuten deltakelse til kveldens bankett, så her gjelder det å skynde seg for å delta på en av årets happeninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar