Sider

UNGGUTTA VANT PRESTISJEOPPGJØR

Skodje-gutta gjorde det godt under Umbro5Cup. Spesielt fornøyd var nok unggutta, som slo den eldre garden av A-laget i kvartfinalen.

Til slutt tok "Chachacha", med Eivind Erstad, Bjørnar Aure & Co, på laget seg videre med en tomållseier (5-3?). Dermed kunne "CigarKlubben" med blant andre Joakim Erstad og Ronny Lillebø reise hjem igjen i skuffelse.

Hittil hadde laget vært uslåelig. I gruppespillet slo man som ventet det tredje Skodje-laget, "Al Fahrim Jehazzad 2" enkelt. De øvrige kampene i gruppespillet ble også vunnet, og det samme ble åttendelsfinalen.

Ubeseiret til semifinalen kom også "Chachacha". I innledende ble Jan Erik Hellevik, Jonatan Tollås og gjengen slått enkelt. I åttendelsfinalen ventet gjensyn med en tidligere Skodje-trener, Man United-supporter Kenneth Sporsheim. Det laget var omtrent like dårlig som United var lørdag, så her ble det enkelt avensement for "Chachacha"

I semifinalen sa det stopp. "Larvene" var egentlig et lag man burde slått, men utur framover og litt urutinert bakover gjorde at exiten kom etter et kjedelig 4-3-tap. Larvene tapte for øvriig finalen på straffekonk mot Prim.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar