Sider

GODE SJANSER FOR STÅPLASS

Per dags dato ligger Skodje an til å rykke ned. Men faktum er at sesongen hittil slettes ikke trenger å ha vært så verst for Skodjes del.


Internt er det nok enkelte som hadde håpt på en litt større poengfangst, men faktum er at "samtlige" spådde Skodje til å være den soleklare jumboen i divisjonen. Blant annet skriver norborg.com i disse dager at de trodde vi bare skulle stå med 10-11 poeng i løpet av en hel sesong. Hittil står vi med nettopp elleve!

Med andre ord har vi motbevist en del kritikere allerede. I sitt kampreferat fra sist kamp skriver blant andre Rollon at de er overbevist om at vi vil plukke flere poeng utover høsten. Det viser at vi har gode muligheter og at vi i bunn og grunn ikke trenger å frykte noen. Vi slo serieleder Valder og spilte vel så bra som opprykksjagende Rollon. Dermed gjelder det å ha troa.

For faktum er at vi per dags dato ligger under nedrykksstreken. Siden to sunnmørslag ligger under streken i 3. divisjon, ligger tre 4. divisjonslag an til å rykke ned. Det har seg nemlig slik at det for hvert sunnmørslag som rykker ned fra 3. divisjon, rykker ytterligere ett lag ned fra 4. divisjon. Tre sunnmørslag ned fra 3. divisjon, ville f. eks medført at fire lag rykte ned fra 4. divisjon.

Spesielt Larsnes/Gursken har gode muligheter til å redde seg, men siden ni av 14 lag i 3. divisjon er fra Sunnmøre, er det nok smart å regne med at minst to lag rykker ned. Derfor bør vi i alle fall komme oss bort fra 10. plassen om plassen skal reddes.

Det bør det være muligheter for. Vi har fått en halv sesong på oss til å venne oss til nivået, og vi har fortsatt kontakt med flere lag over oss. Vi har dessuten spilt sju bortekamper og bare fem på hjemmebane.

Og til sjuende og sist er Skodje tradisjonelt sett et godt høstlag. Derfor er det bare å se framover til høsten med optimisme. Det er i alle fall ingen grunn til å tro at dette IKKE skal være mulig å ordne!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar