Sider

INGVE OG ANDREAS FORSVINNER

Det kunne vært verre. For foreløpig ser det ut til at "bare" Ingve Stokkereit og Andreas Longva forsvinner til høstsesongen.

Det er i og for seg ille nok det, i og med at Ingve har vært den mest brukte stopperen hittil og at Andreas har vært en solid forsterkning på høytrebacken.

Men faktisk har Magnus Strømmen og Tobias Sortehaug også snust på å forsvinne. Nå ser det ut til at begge blir værende, og siden Tobias - etter en trøblete sesong hittil - har begynt å komme i gang igjen, trenger ikke totalen å bli så aller verst likevel.

Både Ingve og Andreas forsvinner etter all sannsynlighet til Oslo for å studere der. I tillegg er det altså klart at Eivind Klokkehaug forsvinner i løpet av august. Trolig får disse med seg en eller to kamper før de forsvinner.

Så lenge det ikke dukker opp noen overraskelser, er det lite som tyder på at vi får noen inn i løpet av sommeren. Vi blir dermed litt svekket, men samtidig er det lov å håpe at vi skal være litt heldigere på skadefronten, og da trenger det ikke å se så ille ut likevel.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar