Sider

FUTSAL-KM FOR A-LAGET LØRDAG

Søndag sikret juniorlaget seg sølv i futsal-KM. Kommende lørdag skal A-laget prøve å følge opp i seniorklassen.

I stor grad er det de samme juniorene som skal følge opp lørdag: Ole Willumsen, Sigmund Mestad, Marius Fylling, Sondre Beite og Eirik Høivik er med av juniorene. Disse får med seg Eirik Hjelvik, Vegard Hjelvik og Ingve Stokkereit til Ørskog. I første omgang er det disse som har vist interesse for å være med. I breddefotballen vet man imidlertid aldri, så mulig det dukker opp en eller annen forandring på tampen.

Skodje har kommet i gruppe med Skarbøvik 1, Blindheim og Vigra 2. Gjengen må nok tidlig i sengs fredag. Allerede 09.00 spilles den første kampen mot storfavoritt SIF. Mens Skodje tidligere år har trent en del inne, har det blitt med ei gjennomkjøring i år. Til gjengjeld var nok Skodje totalt sett best da Norborg i tradisjonen tro tok turen til Gomerhuset onsdag.

Futsal-KM i år arrangeres for øvrig i en ny modell. I helgens KM skal futsalmesteren på Nordre Sunnmøre kåres (det samme skal den på søre). Går vi videre fra gruppespillet, blir det kvartfinale og eventuell semfinale og finale på slutten av dagen. Det skal altså kåres en mester lørdag, men samtidig er det hele en innledende runde til selve KM-tittelen skal deles ut om to uker. Fire lag fra henholdsvis Nordre og Søre går videre til sluttspillet som også går av stabelen på Ørskog. For å komme oss dit må vi altså komme oss til kvartfinalen lørdag.

Første kamp er altså 09.00 lørdag. Finalen går 18.00. Du kan følge hele KM-runden live i Ørskoghallen lørdag - eller eventuelt benke deg foran skjermen til mylivescore. Direktelink HER. Vi legger ellers ut resultat etter kampene på Facebook-siden til A-laget og på Twitter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar