Sider

ANTONSEN BLIR NY SKODJE-TRENER

En svært viktig signering foran 2014-sesongen er på plass. Magnus Antonsen (29) har takket ja til å bli Skodjes nye hovedtrener.

Til tross for sin unge alder har Antonsen i en årrekke vært en viktig trenerkapasitet i Spjelkavik. De siste årene har han markert seg positivt som assistenttrener til A-laget.
- Vi er veldig glad for å ha trenerkabalen på Skodje A-lag for neste sesong allerede nå. Magnus er ung og ambisiøs, og vi er sikre på at han vil passe godt inn både blant spillerne og resten av fotballfamilien her på Skodje, sier sportslig leder Atle Ødegård.

Skader satte en stopper for Magnus Antonsens aktive karriere for noen år siden. I stedet har han de siste årene satset hardt på trenerkarrieren. Magnus har vært gjennom en rekke trenerkurs, blant annet er han midt i Uefas B-trenerkurs nå om dagen.
- Jeg gleder meg stort til neste år. Skodje har et ungt, spennende lag og har allerede vist at det bor mye i laget. Målet er selvsagt at vi tar ytterligere steg neste år selv om 4. divisjon neste år er den sterkeste i nyere tid, sier Magnus Antonsen.

Han har vært ønsket av flere klubber foran 2014-sesongen, men til slutt falt valget på Skodje.
- Sett utenifra virker det som om Skodje har en positiv "go" og at det er en klubb som ønsker å markere seg i Sunnmørsfotballen, sier Antonsen.

Han får med seg Eirik Nesset Hjelvik (23) som assistenttrener neste år. Han hadde i år hovedansvaret i lag med Eirik Fylling, som ønsket å legge trenergjerningen til side etter årets sesong.
- Styret mente det var viktig å få videreført den positive given som A-laget og årets trenere har klart å skape. Med Magnus som hovedtrener og Eirik som hjelpetrener er vi sikre på at dette blir ivaretatt på en god måte, sier Atle Ødegård som understreker at det har vært positivt at Magnus og Eirik kjenner hverandre fra før.

- Jeg gleder meg veldig til å starte samarbeidet med Eirik og Skodjes fotballfamilie, sier Magnus Antonsen.

Han har fortsatt ikke møtt spillerne på Skodje. Det skjer første gang på et spillermøte mandag 18. november klokken 18.00 på klubbhuset. Samtlige - fra junioralder og oppver (1997) - som kan tenke seg å spille seniorfotball for Skodje neste år, er invitert.
- Vi håper at denne nyheten skal skape en positiv effekt for resten av fotballgruppa. A-laget har vært flinke til å bidra nedover i rekkene, og vi ønsker at det fortsatt skal være et godt samarbeid mellom alle lag og trenere, sier Atle Ødegård.

Fram til da jobbes det med å få på plass de siste brikkene inn mot neste sesong. For øvrig kan det allerede nå meldes at samtlige spillere - minus Sondre Beite og Espen Skarbø - ser ut til å bli med videre. Dette til tross for at andre klubber allerede har vært i kontakt med flere av våre spillere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar