Sider

FULL RUNDE SØNDAG

Bare to runder gjenstår og derfor spilles alle kamper nå samtidig. Søndag kan Gu/Lars sikre opprykket - mens Blindheim kan sikre plassen i neste års 4. divisjon.

Vi følger tradisjonen og tipper runden - med unntak av vår kamp - for å finne ut om det skjer. Vi regner med at folk klarer å sende inn tippetipsene denne gang uten at vi lager en egen tråd om det!)


Åmdal - Åram/VanKam
Åmdal tapte knepent 2-1 borte mot Vartdal sist. Er et brukbart hjemmelag, men vi er likevel jumbo og et lag ÅVK skal slå. ÅVK kan fortsatt holde seg i divisjonen med seier her og mot oss i siste runde - og vinner nok denne. B.

Ellingsøy - Langevåg
Langevåg har gått på noen mindre smeller i det siste. Denne gang kan de trøste seg over at Ellingsøy slett ikke har vært noe bedre i det siste. Klar B.

Ørskog - Larsnes/Gursken
Selv om det ble tap sist har Ørskog hatt en imponerende høst. Men mangler visstnok en del søndag og Gu/Lars - på opprykksjakt - skulle egentlig være vanskelig nok å slå fra før. Selv om kampen spilles på grus vinner nok Gu/Lars greit. B.

Ørsta - Blindheim
Har Ørsta fortsatt et lite håp om opprykk? Mye skal i alle fall til. Blindheim kan på sin side holde plassen med å ta ett poeng her. Vi tviler imidlertid på at det skjer og tipper en knepen hjemmeseier. H.

Vigra - Sykkylven
Rundens vanskeligste kamp. Taper Blindheim borte mot Ørsta kan faktisk Vigra ta igjen Blindheim (møtes i siste runde) om de scorer nok mål og vinner sine to siste kamper. Vi har nok våre tvil om det. Sykkylven er ikke så lett å bli klok på, og vi anser dette som en helt åpen kamp. U.

Ellers møter altså Skodje - Vartdal. Kjapp forhåndssak - og andre oppdateringer - kommer enten i kveld eller i løpet av morgendagen (tenker da blant annet på oppdatering av tippingen).

1 kommentar: