STORTAP I ÅRETS SISTE KAMP

Skodje tapte hele 4-0 da sesongen ble avsluttet med bortekamp mot ÅramVanKam.

Det virket som om samtlige var mer klar for festen på kvelden enn å spille fotball innledningsvis. Åram rullet opp sjanse etter sjanse de første ti minuttene, og fikk fortjent 1-0 signert Ole Per Kragset.

Skodje ga vekk ballen ufattelig mange ganger i denne omgangen. Likevel bedret det seg utover omgangen og i en periode midtveis i omgangen styrte Skodje faktisk kampen - uten å få uttelling. Spesielt Eivind hadde en kjempesjanse fra 6-7 meter, men keeper vartet opp med en kjemperedning.

Mot slutten dabbet det litt av igjen. ÅVK var farlige gang på gang og fikk også uttelling til 2-0 ved Tomas Årvik.

Andre omgang var knapt i gang da ÅVK økte til 3-0. Et frispark fra Ole Theodor Hovden gikk rett gjennom feltet og til 3-0. Det var et hardt slag for et Skodje-lag som ikke hadde gitt opp selv om det var 2-0 til pause.

Også nå klarte Skodje å løfte seg. Ballen ble tatt ned og fordelt videre til Skodje-spillere, og noen sjanser ble også skapt. Eivind ble feilaktig, ifølge Skodje-supportere på tribunen, snytt for et mål. Han hadde for øvrig et skudd i stanga mot slutten også. Tar du med noen halvsjanser til andre Skodje-spillere, er det lett å oppsummere i at Skodje burde fått seg et mål. I stedet kunne Ole Theodor Hovden fastsette sluttresultatet til 4-0.

Mot slutten måtte flere Skodje-spillere kaste inn håndkleet og man ventet bare på at dommeren skulle blåse av virket det som.

Skjønt, det gjorde ikke Mikal Skodjereite. Rett før slutt kom han inn - med kapteinsbåndet rundt armen - til stor fornøyelse blant resten. Dermed fikk han seg en kamp i år også, i en alder av 57 år!

Laget: Espen, Kristian, Trond, Stefan, Jonas, Joakim, Eirik, Tobias, Osvald, Eivind og Magnus.
Innbyttere: PK, Ingve og Lars Even.