Sider

HEDERLIG TAP MOT BLINDHEIM

Høstsesongen startet opp igjen torsdag med et hederlig Skodje-tap mot opprykksjagende Blindheim.

10 minutter gjensto da det glapp i Skodje-forsvaret, og en Blindheim-unggutt fikk satt inn det avgjørende målet. Før dette hadde Skodje hatt to-tre store sjanser nesten alene med Blindheim-målvakten, men uten å få uttelling. I stedet var det altså Blindheim som fikk med seg tre poeng da 4.-divisjon startet på igjen torsdag.

Blindheim var det førende laget mesteparten av kampen, men balltrillingen i de to bakerste leddene førte ikke til allverden. Et annullert mål - for holding i feltet - var det nærmeste de kom før hvilen. Skodje hadde noen kontringsmuligheter, men det ble bare nesten i denne omgangen.

Blindheims spillemessige overtak fortsatte etter pause, og det ble tydelig at de var bedre trent. Men fortsatt slet de med å skape det helt store, og Skodje kunne faktisk ha kontret inn 1-0-scoringen både en og to ganger.

Blindheim nærmet seg utover i omgangen, og circa midtveis var det bare en feberredning av Espen i målet som hindret 0-1.

Så når det nærmet seg 80 minutter glapp det i Skodje-forsvaret, og et fint Blindheim-angrep resulterte i 0-1. Like etter fikk Blindheim en ganske uforståelig utvisning, og Skodje hadde mulighet til å sende alle mann i angrep. Det ble noen halvfarlige situasjoner, men det kunne like fort endt opp med 0-2 i sluttminuttene.

Alt i alt et hederlig tap mot et Blindheim-lag som ikke var særlig overbevisende. Vi blir meget overrasket om de klarer å true Gursken utover sesongen.

PS: Stort pluss til unggutten Eirik Høivik, som fikk sin seriedebut på A-laget. Høivik gjorde sine saker meget godt på venstrebacken og var blant banens beste aktører.

Fakta:
Laget: Espen Alstad, Espen Gundersen, Trond Ytreberg, Odd Brede Langdal, Eirik Høivik, Per Kristian Leikanger, Eirik Hjelvik, Joakim Erstad, Emil Slettedal, Eivind Erstad og Osvald Giske.
Benyttede innbyttere: Kristian Fylling, Håvard Rødal, Stefan Aasen og Lars Even Beite.
Gule kort: Eirik Hjelvik (må stå over neste).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar