Sider

OPPDATERING PÅ STALLEN

Mye har skjedd i Skodje-stallen i sommer. Her får du noen av nyhetene!

Først og fremst har vi mistet mange spillere siden oppstarten i januar. Magnus Strømmen - som ble hentet inn fra Herd - og Ingve Stokkereit har reist i militæret. En annen 91-modell, Emil Uggedal har nå reist på folkeskole.

Dessuten har midtstopper Torbjørn Løkkebø flyttet tilbake til Florø, etter å ha vært lærling her på Sunnmøre. I tillegg har Mark Aure fått seg jobb som gjør at han bare blir delvis med resten av sesongen, det samme gjelder Roger Ytreberg som bare delvis er med. Og som kjent sluttet Vegard Eriksen undervegs i sesongen.

Men det er ikke bare folk som har forsvunnet ut. Vi har også fått noen inn.

Keeperen Brede Waag er tilbake etter et år i militæret, og inngår da i et keeperteam med Espen Alstad - som blir delvis med framover. Videre er veteranen Ronny Lillebø tilbake etter å ha vært ute med skade vårsesongen. Samtidig har den talentfulle guttespilleren Eirik Høivik vært med de siste kampene, og vi håper å få med han videre også.

I tillegg har vi hatt med et par sommervikarer, først og fremst Vegard Hjelvik og Andrè Willumsen. Begge blir med mot Langevåg, men Vegard reiser til Trondheim igjen etter det. Andrè blir forhåpentligvis med mot Ørskog.

Vi hadde lenge et håp om at Leander Sortehaug skulle få seg jobb her på Sunnmøre. Han nærmer seg skadefri etter å ha røket korsbåndet, men er på jakt jobbjakt - først og fremst andre plasser enn Sunnmøre. Så om vi får med han noe denne sesongen, er det bare en bonus.

Oppsummert står Skodje da igjen med følgende spillerstall fra og med september: Brede Waag, Espen Alstad, Sten Tennfjord, Ronny Lillebø, Espen Gundersen, Joakim Erstad, Kristian Fylling, Eirik Hjelvik, Tobias Sortehaug, Per Kristian Leikanger, Lars Even Beite Osvald Giske, Odd Brede Langdal, Eivind Erstad, Trond Ytreberg og Stefan Aasen. I tillegg er ungguttene Kenneth Giske og Eirik Høivik delvis med. Det samme gjelder Mark Aure og Roger Ytreberg, grunnet jobbsituasjonen.

Totalt utgjør kjernen 16 mann, men som regel vil minst en av de fire andre være med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar