SEIEREN GLAPP FEM MIN. FØR SLUTT

Stefan Aasen sendte Skodje i ledelsen med en kjempelobb fra 45 meter, men fem minutter før slutt utlignet Langevåg og sikret poengdeling på Skodje stadion.

Til slutt endte det da med poengdeling etter at det ble 3-3. For så vidt fortjent at Langevåg fikk uttelling, men selvsagt kjedelig med tanke på når målet kom.

Før kampen var det store spørsmålstegnet hvem som skulle spille stopper. Joakim Erstad (karantene) og skadde Odd Brede Langdal og Trond Ytreberg - som alle har spilt stoppere - var ute. Vondt ble til verre da Ronny Lillebø måtte kaste inn håndkleet før kampstart.

Men Stefan Aasen og Mark Aure tok utfordringen på strak arm - og spilte også godt. For Langevåg var lenge det førende laget, og tok fortjent ledelsen midtveis i omgangen. Brede Waag reddet mesterlig, men var meget uheldig da en LIL-spiller headet returen mot mål. Brede skjermet den faktisk inn i nota...

Utrolig kjedelig, men bare et par minutter senere jublet Skodje-spillerne. Eirik Hjelvik fant Eivind Erstad i bakrom, som satte ballen enkelt i mål. Til den store fortvilelse annullerte dommeren målet - smått utrolig, med tanke på at til og med folk fra Langevåg-leiren mente han var fire-fem meter onside.

Skodje kom uansett bedre med i kampen etter hvert, og til slutt kom utligningen. Eirik fant Eivind igjen, som headet i stanga. Returen banket Osvald enkelt i mål. Dermed 1-1 til pause etter en ikke altfor stor omgang.

Langevåg startet best også etter hvilen, men fikk ikke uttelling. Heroisk innsats og innstilling gjorde at det i stedet var Skodje som skulle få mål. Innbytter Leander Sortehaug kriget til seg ballen, fant Eirik som var heldig da han trillet Osvald gjennom. Han gjorde ingen feil og satte inn 2-1 - til full jubel.

Men igjen stilnet den altfor fort. Bare et par minutter senere fikk Glenn Sagdahl altfor enkelt drible av flere Skodje-spillere og sette inn 2-2.

Langevåg hadde sine sjanser til å sette inn 3-2, men nok en gang var det duket for Skodje-jubel. Med et drøyt kvarter tok stopper Stefan Aasen ned ballen, avanserte litt over midtstreken - og banket til. Ballen gikk over Langevåg-keeperen og rett imål. Dermed full jubel.

Langevåg jaget framover etter dette, men kom ikke lenger til sjanser. Krigersk innstilling gjorde at de fikk flere frispark i farlig område, men disse ble det lite ut av. I stedet var det en ball i bakrom og påfølgende lobb som gjorde at Langevåg sikret ett poeng helt på tampen.

Som sagt greit nok, men kjedelig med tanke på kamputviklingen.

PS: Helt på tampen fikk André Willumsen direkte rødt kort etter å ha spurt om dommeren var hjernedød. Ikke akkurat det smarteste, siden det betyr at han går glipp av den viktige Ørskog-kampen neste uke. Det betyr igjen på utfordringer i midtbaneleddet, siden også Vegard Hjelvik reiser tilbake til Trondheim igjen nå. Begge disse startet sentralt i dag.

Laget: Brede Waag, Espen Gundersen, Mark Aure, Stefan Aasen, Kristian Fylling, Eirik Hjelvik, Vegard Hjelvik, André Willumsen, Eirik Høivik, Eivind Erstad og Osvald Giske.

Innbyttere: Per Kristian Leikanger, Leander Sortehaug og Tobias Sortehaug.