TAP FOR SJUERLAGET I FØRSTE HØSTKAMP

Vi har fått tilsendt dette referatet etter sjuerlagets første høstkamp:

Etter forrige kamp mot Brattvåg (0-13) var det et hevnlystent Skodjelag som gikk på banen.Men det skulle vise seg at dette ble nok et tøft oppgjør for Skodjes sjuerlag.

De første ti minuttene var det et jevnspilt oppgjør, men så våknet Brattvågs rutinerte menn. I løpet av fem minutter sto det 2-0 og det såg ut som det kunnne bli stygge siffer igjen. Men Skodjes utvalgte ville tilbake i kampen og begynte endelig å spille godt. Etter forarbeide av Petter Leon Valde kom en pasning inn til Thomas Honningdal, som spilte igjennom Kim Andre Eide som pirka ballen i mål. Og 2-1 blei pauseresutaltet.

Etter mye taktikkprat i pausen, var det et heltent Skodjelag som gikk på banen i Brattvåg. Skodje fortsatte å spille ball, men det ville seg ikke foran mål. Dermed ble Skodje kontret i senk, og plutselig sto det 3-1. Men Skodjes gutter ville ikke gi opp, og etter ei feilpasning fra en Brattvåg-forsvarer, tok Jan Otto Honningdalsnes ned ballen, sendte gjennom Thomas Honningdal - som satte ballen mellom beina på keeperen og i mål.

Selv om Skodje-laget både ville og måtte framover, var det Brattvåg som skulle score igjen, etter en corner som ble styrt i mål. Dermed ble det 4-2. Skodje fortsatte å satse,og dermed åpnet det seg mye bakover og nok en gang blei Skodje kontra i senk, og Brattvåg-spissen satte ballen enkelt i mål alene med en for dagen god Dag Indreeide (!).

Når lufta begynte å gå ut av Skodjelaget, skulle det nok en gang tennes nytt håp,. Thomas Honningdal tok ned en pasning fra Kent Sætre, og spilte igjennom Sten Tennfjord som satte ballen vakkert i mål. Etter mye fram og tilbake de siste 10 minuttene klarte Brattvåg å score nok et mål, og luften gikk ut av Skodje-laget.

Uansett en alt i alt GOD kamp av de utvalgte med tanke på treningsoppmøte i sommer ;)

Laget: Dag Indreeide, Eirik Torset, Simon Hove, Kent Sætre, Roger Ytreberg, Sten Tennfjord, Kimmen "Bussjofør" Eide, Erlend Streitlien, Jan Otto Honningdalsnes, Petter Leon Valde og Thomas Honningdal.