LURTE GU/LARS PÅ OVERTID - IGJEN!

Skodje hentet seg inn etter en marerittstart mot Gu/Lars og sikret ett poeng hjemme mot tetlaget. 2-2-utligningen kom på et brassespark av Eivind Erstad flere minutter på overtid!

Dermed lurte Skodje Gu/Lars på overtid for tredje gang på rad! I opprykksplayoffen i fjor sikret Osvald Giske en overraskende 5-4-seier. I årets bortekamp sikret Mark Aure en dramatisk 3-2-seier til Skodje. Og i dag var det altså Eivind Erstad, som riktignok ikke sikret seier, men et viktig Skodje-poeng på overtid. Felles for alt? Det var nesten det siste som skjedde i hver kamp.

Men at det hele skulle skje i dag, var det nok ikke mange som hadde trodd.

Gu/Lars tok nemlig avspark, slo en lang ball i bakrom - og vips sto det 0-1 etter meget få sekunder. Få minutter senere sto det 0-2. Nok en gang ble ballen løftet i bakrom, og Preben Sætre kunne enkelt lobbe inn 0-2. Begge målene kom på lobb over Brede Waag.

Men Skodje løftet seg etter elendig start. Man turte å ta ned ball -og kom seg også framover etter hvert. Gursken/Larsnes var langt i fra like dominerende som ventet, men også de manglet visst en del spillere i dag.

I alle tilfelle fikk Skodje en redusering etter en vel halvtime. Joakim Erstad ble felt og fikk straffespark - og satte den selv sikkert i mål. Resultatet stod seg til pause.

Etter hvilen spilte Skodje hjemover mot klubbhuset - og det er som oftest en god ting. Skodje vartet opp med en meget god omgang, der innsats og innstilling var upåklagelig.

Utligningen burde også kommet midtveis i omgangen, men headingen fra Joakim Erstad gikk utenfor. Skodje var halvfarlige flere ganger, men det ville seg ikke i de avgjørende øyeblikkene.

I stedet hadde Gursken/Larsnes to-tre store sjanser til å punktere kampen med 1-3. Men alene med Brede Waag skjøt blant annet Preben Sætre utenfor. Brede hadde også en meget god redning på et langskudd.

Håpet begynte å gå ut blant hjemmepublikum da klokka bikket 90 minutter. Det virket ikke som om Skodje klarte å sette inn det virkelige presset. Men mange, mange minutter på overtid fikk Skodje et innkast. Ballen endte opp i feltet, til Eivind Erstad som fikk den opp i lufta og brassesparket inn 2-2.

Det hele til vill jubel blant både spillere og hjemmepublikum, mens skuffede Gu/Lars - som hadde med seg imponerende mange supportere - nok en gang ble snytt av Skodje på overtid.

Laget: Brede Waag - Kristian Fylling, Ronny Lillebø, Joakim Erstad, Espen Gundersen - Andre Willumsen, Vegard Hjelvik, Mark Aure - Osvald Giske, Eivind Erstad og Emil Uggedal.
Innbyttere: Eirik Høivik, Per Kristian Leikanger og Sten Tennfjord.

Gule kort: Joakim Erstad (må stå over neste mot Langevåg).