Sider

HELE SISTERUNDEN FLYTTET TIL FREDAG

Årets terminliste er komplett etter dagens lagledermøte. For vår del endte det opp i bare noen små endringer.

Den ene endringen kom etter forslag fra våre representanter, og endte med at hele den siste runden blir flyttet fra torsdag til fredag. Tanken var egentlig å flytte den til lørdag, men på grunn av dommermangel viste det seg umulig. Uansett betyr det at vi kan lage en skikkelig avslutningsfest rundt bortekampen mot Valder. Vi retter en stor takk til våre representanter Jonas Berg Tennøy og Lars Tomren for godt utført jobb på terminlistemøtet.

Den andre kampen som blir flyttet en dag, er bortekampen mot Spjelkavik. Vika ønsket å spille sine hjemmekamper på fredag. Det er greit for oss.

Ellers ønsket vi - som mange andre lag - å flytte bortekampen mot Åram/VanKam til en lørdag. Tanken var å lage dette til en slags årets bortetur, men vi har selvsagt forståelse for at ÅVK ikke kan flytte samtlige hjemmekamper til lørdager. I stedet er denne kampen flyttet til 1900.

Den siste endringen for vår del er bortekampen mot Sykkylven. Denne blir spilt samme dag, men flyttes et kvarter. Kampstart er nå 1845.

Vi kommer tilbake med link til den endelige terminlista først når oppdateringene er kommet. Først da får dere lov å printe den ut!

1 kommentar:

  1. Kjepeflott artikkel om Skodjefotballen i dagens BB.
    Bodskapa "vi rekrutterer sjølve" og "det sosiale er viktigast" gleder meg mest, i tillegg til at Sten tek ein sesong eller tre til.

    SvarSlett