Sider

TRENINGSLEIR TIL TYRKIA BESTILT

Endelig er det bekreftet. Vi får oppfylt vårt store ønske om en treningsleir til Tyrkia foran sesongstarten. Sjekk hvor vi skal bo!

Med over 20 påmeldinger allerede, var det et enkelt valg å ta. Onsdag 28. mars setter vi oss på direkteflyet til Tyrkia for en treningsleir i Side i ei uke. Her skal vi legge opp til ei sosial uke både sportslig og utenomsportslig for å få en mest mulig sammensveiset gjeng til seriestarten. Både juniorer, seniorer og støtteapparat er påmeldt turen.

Hotellet vi skal bo på er et femstjerneshotell. Det heter Club Grand Aqua, og går for å være av ypperste kvalitet - både når det gjelder mat (all inclusive!), rom og treningsfasiliteter. Gressbanene skal visst være helt glimrende! Mer informasjon om hotellet finner dere HER.

I forhold til det økonomiske må spillerne beregne en del kroner i egenandel, som orientert på informasjonmøte. Den endelige summen blir ikke bestemt før vi ser hvor mye vi får inn på diverse dugnader.

Men ting er i ferd med å skje, og tur skal det i alle fall bli. Nå som alt er spikret, er det også en viss mulighet for nølerne til å hive seg rundt og være med. Påmelding skjer til Lennart, og det eneste foreløpige kriteriet er at depositum blir betalt inn. Mer informasjon får dere undervegs...

1 kommentar:

  1. Tyrkia? Det blir altfor langt å reise for å sjå kamp. Kan det vere eit mulig alternativ i legge leiren til foresk. Haramsøya?
    Flotte baner der og innandørshall.

    SvarSlett