Sider

HER ER TEAMET RUNDT LAGET I 2012

De fleste bitene har endelig falt på plass. Dermed kan vi stolt presentere teamet rundt A-laget i 2012-sesongen.

Etter to sesonger der Roger stort sett har klart seg selv, var det et sterkt ønske fra samtlige parter - ja, nærmest et krav - at vi måtte få til et større apparat rundt laget i 2012-sesongen. Det arbeidet startet nesten umiddelbart etter sesongslutt i fjor, og det har for så vidt vært klart en stund. Men først i går ble det presentert endelig overfor spillerne. Derfor er det nå vi fornøyde og stolte kan offentliggjøre hvordan opplegget i 2012-sesongen blir på trener/oppmannssiden.

Roger Furnes har trent laget de siste to årene. I løpet av disse årene har vi blitt flere spillere, blitt et mer stabilt lag, spilt bedre fotball og fått et stort sett godt miljø. Årets sesong endte dessuten i opprykk. Roger er en likendes kar som vi alle har fått et godt forhold til. Vi er derfor storfornøyd med at han har takket ja til å bli med i 2012 som hovedtrener.

Foran fjorårets sesong ble Bjørn Nedreskodje hentet inn som hjelpetrener. I 2011 var rollen litt uavklart, men den lille rollen Bjørn hadde ble svært godt tatt imot av spillerne. Spesielt blant de yngre var det et ønske om å ha med Bjørn videre. Vi er derfor meget godt fornøyde med at Bjørn blir med også i 2012.

Siden Nedreskodje ikke har tid til å være med på samtlige treninger, har det vært et ønske om å få inn ytterligere en kapasitet på trenersiden. Odd Hjelvik - som nok er kjent for de fleste -  har trent drøssevis av lag og har solid erfaring. Han har ledet enkelte økter de siste årene, og spillerne har vært godt fornøyde. Derfor var det et stort ønske om å få med også han i 2012-teamet. Vi er godt fornøyd med at han har takket ja til å bli med som hjelpetrener i 2012.

Siden disse tre tidlig ga signal om at det kunne være aktuelt å være med, gikk vi tidlig ut i jakten på en lagleder. De siste årene har dette nærmest gått på rundgang blant spillerne, en ordning som ikke har fungert optimalt. Siden vi kunne gå ut med stor optimisme i forhold til resten av arbeidet rundt laget, satset vi på ypperste klasse. Og vi fikk fullklaff med en gang!

Kjell Haukeberg er en type vi mener passer perfekt for å videreutvikle Skodjefotballen, gjerne via A-laget i klubben. En fotballfaglig sterk person, som i tillegg er pliktoppfyllende og nyter respekt blant resten av laget er for oss helt optimalt å få med i 2012-sesongen. Kjell har stilt en del krav til oss - krav som vi gjensides mener bør kunne bidra til så optimale som mulig utviklingsforhold i tiden som kommer. Når Kjell nå har tatt på seg oppgaven, virker han meget motivert. Vi er stolt over at Kjell har lyst å være med på dette, og ønsker han hjertelig velkommen til 2012-laget.

Heller ikke Kjell har mulighet til å være til stede 365 ganger i året. Derfor gikk vi tidlig ut og lette etter folk til å komplettere han i et oppmannsteam. Vi lette etter fotballfaglig sterke folk, folk som var interesserte og folk med god innstilling. Lars Tomren - som har trent flere lag opp gjennom årene - ble tidlig spurt. Han var positiv umiddelbart, og vi er strålende fornøyd med at han blir med i teamet til Kjell.

I tillegg til rutinerte karer som dette, er vi så heldig at vi har en del yngre karer med et stort hjerte for Skodje-fotballen. Jonas Berg Tennøy og Bjørnar Aure har vært viktige ressurspersoner for A-laget de siste årene. Slike folk som bryr seg og stiller opp på alt mulig er gull verdt for både miljøet og laget som helhet. Vi er strålende fornøyd med at disse har sagt ja til å bli med i teamet til Lars og Kjell - et team på fire personer som garantert vil bidra til et bedre miljø rundt laget året rundt.

Oppsummert er dette et team vi er sterk i troen på vil gjøre en strålende jobb foran 2012-sesongen. Dette er folk fra toppen av vår ønskeliste, og er folk som bryr seg og er interesserte i å videreutvikle Skodje-fotballen. Spillerne har allerede fått vite en del, blant annet blir det et tettere samarbeid med juniorlaget, men det får vi heller komme tilbake til. Vi tror dette er et positivt team i forhold til hele klubben!  

Opplegget foran 2012-sesongen er mer detaljert og planlagt enn på lang, lang tid, og gir spillerne - som virket fornøyde da opplegget ble presentert i går - strålende forutsetninger foran returen til 4. divisjon. Det blir tøft i en divisjon over, men tar alle i et tak og drar i samme retning, blir dette garantert bra. Nå er det i alle fall bare opp til spillerne selv!



4 kommentarer:

  1. Kanskje Jostein Valde som keepertrener?:-)

    SvarSlett
  2. Glimrande!
    Her er det mykje fotball- og, endå viktigare, sosial kompetanse.
    Lykke til med sesongen 2012!

    SvarSlett
  3. Hei Geir R!
    Hører du har litt tid til overs du også, så vi set vår lit til at du vil bidra etter beste evne når vi kjem å spør om litt bistand. Vi har litt tanker om ka du og andre ringrevar kan bidra med!!
    Vi treng alle positive krefter no når vi skal løfte i flokk eit par hakk frå ifjor, du veit bedre enn dei fleste kva som krevst, så vent ikkje for lenge med å strekk ut ei hjelpande hand.

    SvarSlett
  4. Dette blir bra!!!

    SvarSlett