Sider

BÅRDSGJÆRE BLIR OPPMANN

Etter to år som oppmann har Kjell Haukeberg takket for seg. Inn kommer i stedet Christoffer Bårdsgjære.


Chris - som han kalles - er allerede godt inne i miljøet og kommer garantert til å bli en viktig miljøskaper det kommende året. Han kjenner de fleste, er kreativ og engasjert og blir definitivt en viktig ersatter for Kjell. Vi ønsker Christoffer hjertelig velkommen til laget og er meget takknemlig overfor han!

Videre har Odd Arne Grande sagt seg villig til å stille opp som en medhjelper. Odd gjør en fenomenal innsats for oss allerede og vi er evig takknemlig for det. Videre er det liten tvil om at personer som Bjørnar Aure og Geir Ringstad er ressurspersoner for A-laget fortsatt.

Optimalt sett skulle vi hatt på plass en økonomisjef og en assistenttrener til før sesongstart. Om noen føler seg kallet, ta gjerne kontakt. Vi kan friste med et sosialt og artig miljø som gir drøssevis av minnerike opplevelser.

Samtidig som vi takker teamet som ønsker å bli med i 2014-sesongen, retter vi en stor takk til Kjell Haukeberg som gjennom sine to år har bidratt til en flott oppsving rundt A-laget. Mens det for et par siden var en lukket gjeng som drev for seg selv, har A-laget nå klart å engasjere og samle langt flere i klubben enn tidligere.

Med mesteparten av teamet rundt A-laget på plass, skulle det være gode muligheter for å bygge videre på arbeidet som allerede er startet. Vi gleder oss!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar