SEIER OVER MSIL

Skodje tok årets tredje seier på rad mot 5. divisjon da MSIL  ble slått 2-0 borte tirsdag. Håkon Leine og Eivind Erstad scoret målene.

Vi kom til Mauseidvågen for å få testet oss og ventet en tøff kamp.

Vi startet friskt å skaffet oss et frispark like utenfor 16 meteren til MSIL etter bare tre minutter. Frisparket skrur Eivind over muren og keeper må helt ned i hjørnet for å rekke frem og gir dermed en retur som Håkon Leien iskaldt setter i mål fra 6-7 meters hold.
Utenom målet har vi et par små sjanser, men omgangen bar mest preg av upresist pasningspill, dårlige valg og dårlige bevegelser. Positivt var at vi er aggressive og på høgget uten ball.

Andre omgang lignet mye på de to tidligere treningskampene, at motstanderen går tom for pust, og det løser seg opp. I det 70 minutt setter Eivind et frispark fra omlag 20 meter rett i krysset, stort bedre kan det ikke gjøres. Det svinger tidvis, men vi har bra kontroll og skaper 3-4 store målsjanser i 2 omgang som vi bør sette.

Kort oppsummert så virker vi til å være godt i rute i forhold til løpskapasitet og vi prøver/ønsker å skape målsjanser gjennom hele kampen, det viser at vi har karakter i laget. Videre skal vi ha fokus på struktur/rolletrening, presisjon og tolkning av de forskjellige spill fasene.

Neste kamp er borte mot Sykkylven 22 februar kl 14.00.