STOREBROR FORBLIR STOREBROR

I kveld var det endelig dukt for et altfor sjeldent lokaloppgjør.  Dette endte med en enkel 4-2 seier til Skodje.
Skodje tok tidlig ledelsen ved Eivind Erstad. Håkon blir spilt fint gjennom som parkerer Ørskogstopperen før han legger femogførti til Eivind som banker inn. I første omgang hadde Skodje kontroll, tross for spillet klabbet litt. Skodje økte til 2-0 ved Tobias Sortehaug på en retur på et frispark av Eivind Erstad.
Skodje hadde deretter god kontroll og senket seg litt, dette merket Ørskog. De kom rundt på høyrekanten og la hardt inn. Et slapt Skodjeforsvar greide ikke å klarere og Ørskog fikk pirket inn 2-1 før pause!

I andre omgang fortsette Skodje i et tregt tempo. Ørskog satte inn sin farlig tekniker, Kar Petter Sjøholt. Han skjærte inn fra venstre og passerte en spiller før ban legger ballen fint ned i nærmeste. Mer en det klarte ikke Ørskog å komme med og lufta gikk mer eller mindre ut av ballongen.

Ballongen ble i allefall tømt når like etter utligningen Ørskog sin midtstopper laget straffe. Eivind banker inn 3-2 - fortjent.
4-2 kom når Eirik Fylling slår en strøken 50meters passning på brystet til dagens spiller, Eivind. Han tar den ned fint og triller den ned i motsatt hjørne.
Kampen rant mer eller mindre ut. Et par taklinger og gule kort til delt ut eller lite action mot slutten.