Sider

- JEG LEGGER OPP OM SKODJE SLÅR OSS

I lys av Torbjørn Løkkebøs spillerprofil kommer interessante opplysninger fram.

Ørskog-keeper Stein Erik Barlindhaug har - etter det Skodje-bloggen erfarer - veddet ei kasse med drikke med Løkkebø om hvem som ender øverst på tabellen av Skodje og Ørskog.

I den forbindelse skal Barlindhaug ha vært bråkjekk og kommet med påstanden om at "jeg legger opp om Skodje kommer foran oss. Det går bare ikke an at det skjer".

Dermed er det bare å mobilisere. Dette blogginnlegget skal ligge ute når serien går mot slutten!

PS: Ny avstemning i høyre marg!

8 kommentarer:

  1. Viss Torbjørn som er juniortrener til Ørskog skal lekke ut om all dritt som blir sagt om Skodje så skal han få en travel sesong :)

    Men seriøst så er Skodje mye større favoritt til å klare seg. De har forsterket bra, mens Ørskog må bygge lag på nytt som stort sett består av juniorer.

    SvarSlett
  2. Hmm.. Hvem er denne Torbjørn?? Her er det nokke som skurrer.
    Han trener Ørskog sitt juniorlag, han blei observert på Ørskog sitt a-lag spelermøte. Og ikkje nok med det, på yrke står det at han er " murer"..

    SvarSlett
  3. hmmm, denne løkkebø bør beholde leggskinna sine på trening, ditte kan bli stygt ;)

    SvarSlett
  4. Løkkebø må holde leggskinna på? haha. E vel heller ørskog-folket som bør være litt mindre storkjefta. Kan ikkje sjå ka han he gjort gale :):)

    SvarSlett
  5. hehe, herlig stein!!

    SvarSlett
  6. "Men seriøst så er Skodje mye større favoritt til å klare seg. De har forsterket bra, mens Ørskog må bygge lag på nytt som stort sett består av juniorer."

    Herlig at sjøholtbygdera alltid e så defensive.

    SvarSlett
  7. observert på spelermøte med a-laget til ørskog? når? ikkje bra..!

    SvarSlett