Sider

LANGDAL BLIR SKODJE-SPILLER

I flere år skapte han frustrasjon på Skodje med sine mål. Neste år skaper Odd Brede Langdal forhåpentligvis jubel med sine mål på Skodje stadion.

Langdal har nemlig sagt ja til å bli Skodje-spiller - selv om alt ikke formelt sett er klart ennå. Det blir garantert en viktig forsterkning for Skodje. I fjor spilte Langdal for Ørskog, men det er bare et par år siden han var en viktig brikke for Spjelkavik i 3. divisjon.

Ennå lengre tilbake i tid var han Stordals spydspiss, der han år etter år banket inn mål mot Skodje. Nå håper vi altså at det i stedet blir jubelscener etter Langdal-mål på Skodje stadion neste år.

Langdal har allerede vært med på et par treninger med Skodje, og har vist prov på at han er dyktig på banen og ellers en hyggelig kar utenfor banen. Langdal flyttet for øvrig til Skodje for et lite år siden.

Skodje-bloggen ønsker Langdal hjertelig velkommen til klubben!

3 kommentarer:

  1. det ser ut som skodje kan kjempe i toppen iår

    SvarSlett
  2. YES! Vellkommen skal du være!!

    SvarSlett
  3. Langdal er en kjempeinvestering! Husker da bl.a. da han herjet sammen med tidligere Skodjehelt Rødal på Vika for noen år tilbake. Der var også skøyeimport (opprinnelig Skodje) Mark Aure. Virker som Skodje er en overgangsvinner denne vinteren. Om i tillegg E.Erstad blir klar for spill tidligere enn planlagt kan det bli moro på Skodje Stadion 2010. Har også hørt rykter om at en ferieyr og tidligere nevnt Håvard Rødal kan stille seg disponibel såfremt han er hjemme. Det er spennende tider på Skodje!

    SvarSlett