Sider

NY "STJERNE" TIL L/G?

Hittil har Larsnes/Gursken hentet inn åtte tidligere "stjerner". Nå kan nok en spiller med erfaring fra høyere divisjoner være på veg inn.

På sin hjemmeside skriver Larsnes/Gursken at den tidligere Hødd-keeperen Øystein Vik Myklebust trener med klubben for tiden. Ut i fra det vi leser, virker det som om han sterkt er ønsket med videre.

Får L/G med han, er det ingen tvil om at de vil ha en av divisjonens beste keepere - og dermed være blant divisjonens soleklare opprykkskandidater.

PS1: Vår treningskamptabell er nå oppdatert med resultatet fra Bergsøy - Vartdal. Vi har ellers gjort et lite grep slik at det ikke lenger ser like rotete ut. Treningskamptabellen finner du HER.

PS2: Merk at du nå slipper å leite deg tilbake til gamle saker for å sjekke om det er nye kommentarer. I høyrespalten på denne siden skal nå siste tre kommentarer hele tiden ligge. (Stemmer ikke dette, ber vi deg om å ta kontakt på skodjeil@hotmail.com. Ellers tar vi gjerne imot forslag til bedringer og generelle tilbakemeldinger på den adressa).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar