DRAMATISK DA SJUERLAGET TAPTE

Dramatikken varte til siste slutt da sjuerlaget tapte knepent 6-5 for Vigra i kveld.

Med A-lagets Eirik Hjelvik på laget for anledningen, tok hjemmelaget Skodje fort kontrollen. Måltørken fra elleverserien ble fort stoppet, og Eirik satte inn 1-0. Vigra utlignet til 2-1, før Eirik satte inn sitt andre. Vigra var slett ikke noe dårlig lag, og spilet tidvis brukbart fotball. Det fikk de uttelling for til 2-2. Eirik la på til 3-2 etter flotte kombinasjoner med Thomas og satte også inn 4-2. Vigra fikk riktig nok med seg en redusering, og til pause stod det 4-3.
- Dette var ganske morsomt. Jeg har åpenbart mistet målformen på A-laget, og tror nok det er dette som skal til for at det skal løsne der. Derfor passet det å varme opp med å score noen mål mot nettopp Vigra, sier Eirik - og tenker på at Vigra er torsdagens motstander for A-laget.

Det mest dramatiske var likevel ikke noen av målene. Midtveis i omgangen dro superspiss Espen Alstad et par mann og ble felt - trodde alle. Men Espen holdt seg på beina, skrek mot dommeren - og satte fart. Før han rakk å takle keeperen fikk han imidlertid en sko i fjeset. Blodet rant og Espen måtte visst på legevakta for å sy fire sting. Men det var ikke verre enn at han kom rett tilbake og deltok på A-trening etter kampen....

I hvert fall; Etter pause tok Vigra over store deler av spillet. Kondisen begynte å gå tom, Eirik var vekke og Vigra lot ballen gå. Banens beste, Dag Indreeide, holdt lenge unna - men klarte ikke å stå imot helt ut. 4-4 og 4-5 ble etter hvert et faktum.

Toppscorer Thomas Honningdal utlignet til 5-5, men det betød til slutt ingenting. Vigra scoret nemlig 5-6-målet mot slutten og tok derfor med seg tre poeng hjem.

Kaptein Simon Eide var ikke helt fornøyd etter kampen.
- Dette burde vi ha vunnet. Nå er det bare en ting som gjelder; vi må legge oss i hardtrening! Minst en gang i uka framover, varsler treneren/kapteinen/oppmannen/midtstopperen.