Sider

ETTMÅLSTAP MOT ØRSTA

Skodje ledet både 1-0 og 2-1, men måtte til slutt se seg slått opprykksjagende Ørsta på hjemmebane.

Ørsta tok ledelsen for første gang da det gjensto 12 minutter på Skodje stadion til 2-3. Skodje sendte alle mann i angrep, og ble straffet med 2-4-målet like etter. En redusering av Joakim Erstad på overtid hjalp lite, og det endte til slutt med ettmålstap 3-4.

Igjen må det kunne sies å være surt, selv om Ørsta dominerte banespillet stort. Skodje lot de trille ball i det bakerste leddet fra start før en mur ventet dem på Skodje-halvdelen. Foruten en stor sjanse etter et kvarter, skapte Ørsta faktisk fint lite den første omgangen. Skjønt, noen halvfarligheter var der, men vi følte Skodje hadde kontroll.

På motsatt side var der rom - og det likte Osvald godt. Mot et høytstående Ørsta-lag fikk han vist fram styrken sin. Først kom han gjennom en gang, men fra skrått hold reddet keerper. Så ble det uttelling vel midtveis i omgangen. En flott Skodje-kontring endte med at Osvald styrte inn 1-0.

Bare minutter etter kunne Tobias økt til 2-0, men i stedet fikk Ørsta et skikkelig rotemål. I duell med to-tre Skodje-spillere - som ikke visste hvor ballen var - klarte en liggende (!) Ørsta-spiller å skyte den i nota. Kampen fortsatte i omtrent samme spor, og rett før pause fikk Skodje en corner. Den ble headet ut igjen til Eirik, som fant Joakim i feltet og vips sto det 2-1!

Skodje hadde troen på at dette endelig skulle gå vegen, men utover andreomgang ble rommene altfor store til fordel Ørsta. 2-2 kom etter at en spiller fikk gli altfor lett forbi sentralt. Kampen vippet på dette tidspunktet - og Ørsta satset mer og mer framover. Mark kunne kontret inn 3-2 og Eirik hadde en sjanse på et frispark. Men det var Ørsta som var mest effektive. 3-2 kom på et flott skudd helt ved stanga, før 4-2 kom like etter. Joakims redusering hjalp altså ikke til mer enn å pynte på resultatet.

Selv om det blir fire baklengs, er det oppsummert en brukbar kamp. Selv om Ørsta har ball en del, skaper de ikke så mange flere sjanser. Med litt mer marginer hadde denne bikket vår veg, men igjen ødelegger en svak andreomgang.... Men med to gode treninger neste uke, satser vi på at det snur neste torsdag mot Vigra som vant hele 8-1 mot Åmdal denne runden.

Laget: Brede, Espen G, Stefan, Joakim, Trond, Tobias, Eirik, Mark, Osvald, Eivind og Eirik Høivik.
Innbyttere: PK og Kristian.