Sider

ENDELIG SEIER IGJEN

5-3 over Vigra sikret en etterlenget Skodje-seier i kveld. Ironisk nok kom det på en Skodje-dag under pari.

Forfallene ramlet inn før kampstart, men det betydde fint lite til slutt. Bare et par minutter var gått da Eirik Hjelvik på merkelig vis skrudde en corner rett i mål!

Vigra - uten suspenderte Erlend Holm - styrte mye av spillet i førsteomgang, men kom ikke til så mange store sjanser. Riktignok hadde Kenneth Kjevik en kjempestor som resulterte i raseri blant Vigra-spillerne omtrent midt i omgangen. Fra 10 meter skjøt han mot åpent mål, og traff Skodje-debutant Jarle Grytten - som sto med hendene helt inn til brystkassa. Ballen traff dermed hendene, og Vigra-spillerne mente det skulle være rødt kort og straffespark. Men dommer Torgeir Halsen vinket spillet videre. Det var en avgjørelse som preget resten av kampen med tanke på Vigra-spillernes oppførsel.

Utligningen skulle imidlertid komme. Et par minutter før pause kontret Vigra, og ballen endte til slutt opp hos Anders Molnes som plasserte den fint nede i hjørnet fra 25 meter.

Skodje fikk på mange måter en drømmestart i andreomgang. Eivind Erstad var for sein inn i en duell. Vigra-spilleren reagerte med strupetak på Eivind, og ble dermed utvist. Dermed ti mot elleve i nesten en hel omgang.

Skodje fikk både 2-1 og 3-1 etter dette - begge ganger signert Eivind. Seieren burde være i boks, men i stedet fulgte en fryktelig Skodje-periode. Med ti mann styrte Vigra spillet, og kvarteret før slutt fikk de 3-2. Kort tid etter sto det 3-3 og man fryktet igjen det verste.

Men unggutten Eirik Høivik - som spilte en kjempekamp - visste annen råd. Han stormet rett i angrep, gjorde det meste selv og banket inn 4-3! Bare minutter senere fikset Eivind Skodjes femte mål, og seieren var et faktum. Endelig!

Skuffede Vigra-spillere brukte all sin oppmerksomhet mot dommeren etter dette - og for så vidt mye ellers også. Kortene haglet mot slutten og en Vigra-spiller fikk blant annet to gule kort på få minutter. Dermed rødt kort og ni mann. Hadde Vigra holdt seg unna slik unødvendig oppførsel, er vi sikker på at Skodje ville fått enda tøffere kamp om de tre poengene. For Vigra viste tidvis veldig fin fotball.

Laget: Brede, Espen, Trond, Jarle, Sten, Eirik, Jokke, PK, Eirik Høivik, Eivind og Osvald.
Innbyttere: Mark, Jonas, Lars Even og Thomas.

PS: Jarle Grytten, Jonas Tennøy og Thomas Honningdal fikk alle årets A-debut. Alle tre leverte en kjempeinnsats!

17 kommentarer:

  1. Nå er det vel ikke så mange andre lag enn Skodje som har fått utvist 2 spillere denne sesongen etter grov munnbruk mot dommeren.

    SvarSlett
  2. sant nok, latterlig det også. men stor forskjell på to enkelttilfelle og konstant masing kampen gjennom.

    SvarSlett
  3. ja sant nok.. hater vigra.. skikkelig møkkalag

    SvarSlett
  4. Når en dommer tillater en spiller å bruke hendene på å redde en scoring så er ikke det rart at Vigra-spillerne reagerer. Torgeir Halsen har forsåvidt gått ut og sagt at han hater Vigra, så derfor ble nok reaksjonene ekstra sterke. Han bør ikke få dømme flere Vigrakamper.

    SvarSlett
  5. vigra skal vell kanskje vere litt heldige med at dommeren ikke delte ut flere gule kort for kjefting på dommeren ?

    SvarSlett
  6. En blind dommer må tåle litt kritikk.

    SvarSlett
  7. Sjølsagt skal han tåle kritikk. Men mot slutten blei det for dumt.

    SvarSlett
  8. Tja.. VELDIG billig rødt kort på slutten. Og i forkant en veldig stygg takling fra en Skodjespiller. Slik blir det fort protester av. Men det slår ikke feil. Halsen dømmer svært sjeldent frispark i Vigras favør, ALDRI straffe og billige kort. Møkkadommer!

    Men til syvende kan nok Vigraspillerne takke seg selv ja.

    SvarSlett
  9. Et par av Vigraspillerne skal forøvrig ha kudos for å takle tapet på en ok måte, men slett ikke alle. han som ble utvist først kom i hvertfall bort og ønsket lykke til videre.

    Dermed ønsker vi også Vigra lykke til videre!

    SvarSlett
  10. Erlend Holm har tilført mykje positivt til Vigra, men den sytinga laget har i kampene er rett og slett flaut. Rart at en i utgangspunktet seriøs person ikkje tar tak i dette. Det er nemlig ikkje få ganger det laget har mista "haudet" i årets kamper.

    SvarSlett
  11. Feil å skylde på Holm i går hverfall. Sjøl om han ikkje kunne lede laget virka han sympatisk og slikt i går.

    SvarSlett
  12. Oppførselen igår er ett resultat av holdninger spillerene har pådratt seg utover sesongen. Og dette må treneren ta en del av ansvaret for. Såg ikke kampen igår men har fått ett meget dårlig inntrykk av dette sytelaget tidligere i sesongen.

    SvarSlett
  13. Voldsomt ka folk klaga over Vigra her inne. Men alle dokke så he så mange "sterke" meininga om Vigra. Tørr ikkje dokke å stå fram med navn eller? Alle her inne skrive som anonym. Det e vel like pinlig å sete å kritisere et lag og en person uten å tørre og stå fram med navn en gang.

    Ønska Skodje lykke til videre og takk for kampen! Desverre blei det mykje kjefting og fokus på dommer, men det he sine grunner og pga tidligere episoda.

    Mvh Kenneth Kjevik

    SvarSlett
  14. når en person har hendene foran seg inntil kroppen,så kan dåkke ikke meine at han hindra ei scoring og at det skulle ha vore dømt straffe??? Som eg regna med var den situasjonen tidlig i kampen,som starta kjeftinga på dommeren.

    SvarSlett
  15. Kan vel være greit å presisere at ikkje alle som kommentera her e fra skøye. Vi takka sjølsagt for kampen og ønska lykke til videre. Det skal sjølsagt være litt temperatur på bana, men trur nok dei fleste e enig i at det blei litt for masse på torsdag :)

    SvarSlett
  16. Bra jobba Skodje. Viktige 3 poeng!

    SvarSlett
  17. du e så god du Odd Brede, vertfall når du tar av lodda.... ;)

    Heia skøye!!!

    SvarSlett