Sider

VI TIPPER RUNDEN

Som vanlig (?) tar vi oss friheten til å spå resultatene i den kommende runden, med unntak av vår egen kamp mot Ellingsøy.

Blindheim - Ørskog:
Ørskog tok en sterk seier mot Sykkylven på grusen der inne. Nå er det tilbake på kunstgras - mot et Blindheim-lag som må vinne for å holde Vigra på avstand. Blindheim skal i tillegg være det beste laget. H.

Sykkylven - Ørsta:
Rundens vanskeligste. Sykkylven har så godt som sikret plassen, mens Ørsta fortsatt kan rykke opp. Vi tror dette blir en knepen borteseier. B.

Larsnes/Gursken - Langevåg:
Her bør opprykksjagende Gu/Lars passe seg. Uten Anders Vaagen kan Langevåg fort bli en vanskelig nøtt å knekke. Vi tror likevel Gu/Lars drar i land dette. H.

Vartdal - Åmdal:
Åmdal imponerte ingen selv om de slo oss sist. Vartdal har derimot tatt en del poeng på hjemmebane og vinner nok også denne greit. H.

ÅVK-Vigra:
Ingen lett kamp å spå dette, siden Vigra fortsatt jakter den viktige 5.-plassen. Får nok en del folk tilbake fra skade og vil gi ÅVK kamp. ÅVK har slitt litt i det siste, men viljen etter å vinne er vel kanskje desto større? Ganske jevnt. Derfor blir tipset: U.

13 kommentarer:

  1. Som vanlig er det ingen som spelar godt mot Åmdal.......Heller ikkje Skodje, som er det klart dårlegaste laget vi har møtt i år. Heilt ubegripeleg at dei har tatt so mange poeng inne på skodje. Dei var griseheldige som vann 2-1 mot Åil i vår.

    SvarSlett
  2. heeeeehehehe, snakk om å være bitter... hahahha

    SvarSlett
  3. Det skulle no berre mangle at Skodje va det dårligste laget dåkke he møtt i år med tanke på ka lag som blei stilt no i helga. Med sju-åtte stk ute, og med fire-fem stk som knapt he rørt en ball dei siste åra som alle spilte meir enn en omgang.

    Faktisk fortelle det mest om kor dårlig Åmdal faktisk e, som kun så vidt klarte å slå skøye i helga. pinlig!

    men for all del... tabellplasseringa vise kor dårlig også skøye he vært. men dåkke e no dei siste som skal klage. haha

    SvarSlett
  4. At nokon i det heile tatt klarer å tape mot Åmdal er ubegripeleg. Helsing frå Ørsta.

    SvarSlett
  5. Hvordan endte Ørsta-Åmdal?

    SvarSlett
  6. Tippar dokke ikkje ÅVK-Vigra?

    SvarSlett
  7. Skodje er vel det klart dårligste laget i divisjonen i forhold til egne tanker om seg sjølve... 3 seier på en sesong.. der 2 av kampane va griseflaks (G/l, Åmdal) og den siste måtte dei ha dommerhjelp for å vinne.

    SvarSlett
  8. Hehe, høge tanker om seg sjølve? Kkr får du det i frå? Det må vere lov å skrive at eit lag ikkje imponerte sjølv om dei slo oss. Når ein skriv det vil eg vel heller hevde at ein slett ikkje skryt av seg sjølve. Trur dei fleste på skøye har vore klare over at ein rykker ned ganske lenge, og at det er det beste. Ein var ikkje klar for opprykket i år, men likevel har ein på hausten spilt resultatsmessig jamnt med dei fleste... Kun Ørsta av topplaga har slått oss to gangar. Apropo griseheldig; GL borte var vi griseheldig. Heime mot Åmdal var vi best. Men vi var griseheldig med at Åmdal ikkje utlikna på overtid. Og bitre vigraværingar treng ikkje skulde på dommaren. Det er deira egen feil at dei mista hovudet.

    SvarSlett
  9. Artig diskusjon! For min del (Blindheim) kan jeg si at det var klasseforskjell på å møte Skodje og Åmdal. Vi slet begge gangene mot Skodje (2-2 og 1-0), mens Åmdal ble mer som en lek hjemme. Slo vel de greit borte også.

    SvarSlett
  10. Det er bare moro å se hvor sure, bitre, uflaks, ufortjente alle poengtapene her inne har vært iår. Det går an å ta av seg skodjebrillene av og til...

    SvarSlett
  11. Tja, tror vel ikke det er så ille, jeg.

    Bladde meg litt tilbake og fant referat fra noen kamper. De siste to siste omtales som knepne, mens det neste - mot Ørsta - bare bruker betegnelsen "ettmålstap".

    Den fjerde siste kampen, mot Ørskog, skriver man kjedelig poengtap mot Ørskog. Men etter min mening er det j ohelt riktig.

    Går man fem kamper tilbake i tid, heter det at "seieren glapp fem min. før slutt". Til slutt oppsummeres det at det var kjedelig ut fra måten det skjedde på, men fortjent. Kampen før der igjen hentet vi inn Gu/Lars etter en marerittstart - og "lurte Gu/Lars - igjen". Før der igjen heter det "hederlig tap mot Blindheim".

    Du skal gjerne få lov å lete lenger tilbake i tid. Alt ligger ute fortsatt.

    Med andre ord sliter jeg litt med å se at vi har hevdet at alle poengtapene har vært så sure, bitre og ufortjente som du - med flere - sikkert vil hevde. På en slik blogg vil det alltid være litt partisk, men det skulle vel bare mangle. Jeg tror ikke Skodje er noe verre enn andre steder. Forskjellen er vel at vi har en blogg, som flere bruker, og at meningene dermed lettere kommer til utrykk. Og slik skal det også være med lokalfotball. Det skal være diskusjoner, det skal være vinnervilje - men det skal først og fremst være moro!

    For øvrig morsomt hvordan hele denne diskusjonen startet...

    SvarSlett
  12. "Tippar dokke ikkje ÅVK-Vigra?"

    Hehe, det tør vi nesten ikke. Tipper vi på et av lagene blir vi vel beskyldt for å være enten ubegripelig dårlig eller høye på pæra...

    Men fra spøk til revolver; vi glemte den bare. Skal være lagt inn nå.

    SvarSlett