Sider

VURDERING AV KVELDENS KAMPER

Vi ser nærmere på kveldens kamper og forsøker oss med noen tips;

Langevåg - Åram/Van.Kam (1.37 6.00 4.50)
* ÅVK er blant de absolutte formlagene, og har tatt flere skalper den siste tiden. Jakter den viktige ståplassen, men får det nok tøft mot Langevåg. Hjemmelaget har forsterket med Moldvær og Gresdal, som begge holder høyere nivå enn 4. divisjon. Blant annet det bikker dette til en hjemmeseier.

Vigra - Åmdal (1.15 8.50 7.50)
* Åmdal har bare en seier - og den kom på hjemmebane. Mange vil hevde at Vigra har underprestert i år, men vi tror det er mer at de ikke er så god som alle vil ha det til. Men for all del; Vigra er absolutt gode nok til at de skal slå Åmdal hjemme.

Ørskog - Vartdal 1.90 5.30 2.45
* Rundens vanskeligste, der du helst bør kjenne til stallene til lagene for å vurdere. På Ørskog-grusen skal hjemmelaget kunne hamle opp med de fleste med fullt lag. Vartdal har visst fått noen forsterkninger og har vært i brukbar form i det siste, men vi tror nok poengene blir igjen på Sjøholt denne gang.

Larsnes/Gursken - FK Sykkylven (1.42 5.75 4.10)
* Hjemmelaget er divisjonens beste lag, enkelt og greit. Har Gu/Lars med sine profiler - med Anders Vaagen i spissen - bør dette bli grei hjemmeseier. FKS er ikke noe bedre enn at alle i divisjonen kan slå de på en god dag, så da skal Gu/Lars slå de på hjemmebane.

* Vi står over å vurdere Skodje - Ørsta.

Oppsummert; tre greie kamper, mens Ørskog-kampen er litt verre. Uansett ikke noen odds som er verdt å satse stort på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar