Sider

KJEDELIG POENGTAP MOT NABOEN

Skodje var klart best lenge og ledet fortjent 1-0. Men fem minutter før slutt glapp det og Bjørnar Kvamme sikret 1-1 for Ørskog.

Skodje åpnet kampen veldig bra og lot Ørskog-spillerne jage ball. Til slutt så Ørskog-treneren seg lei og sa det bare var et tidsspørsmål før Skodje ville få ledelsen. Samtidig markerte han dette ved å bytte ut lagets klare profil, Bjørnar Kvamme, til medspillernes store fortvilelse.

Treneren skulle få rett. Overtaket resulterte etter hvert i at Eivind Erstad headet Skodje i ledelsen etter vel 20 minutter. Skodje hadde en bra periode etter dette også, men det siste kvarteret jevnet det seg ut og Ørskog hadde et par halvfarlige visitter.

Andre omgang kan neppe ha vært noen spesielt publikumsvennlig affære. Tidvis var ballen mer ute av spill enn den var i spill. Uansett; Skodje la seg mer bakpå og etter hvert tok Ørskog mer og mer over initiativet.

Likevel var Skodje småfarlige på kontringer, og ved to anledninger følte Osvald seg snytt for det han mente var soleklare straffespark. Selv enkelte Ørskog-spillere innrømmet dette, men selvsagt til ingen nytte.

Slitne Skodje-spillere fikk det etter hvert tungt mot Ørskog, men hadde likevel grei kontroll bakover - helt til det gjensto ca. fem minutter. To dueller ble tapt på rad, og vips var Bjørnar Kvamme - som kom inn igjen i pausen - alene med Brede. Der gjorde han selvsagt ingen feil og sikret 1-1.

Alt i alt et surt (poeng)tap siden vi føler Skodje var det beste laget totalt sett.

Laget: Brede, Espen, Jokke, Stefan, Ronny, PK, Eirik, Mark, Osvald, Eivind og Eirik Høivik.
Gule kort: Stefan og Eirik.