Sider

6. DIVISJON GJENINNFØRES!

Med 19 mot 17 stemmer gikk kretstinget i dag inn for Hareid sitt forslag om å gjeninnføre 6. divisjon allerede til høstsesongen!

Det skriver norborg.com. Dermed blir også neste sesong en omleggingssesong for Skodje IL. Trolig spilles vårsesongen som en kvalifisering til høstsesongen, som dermed blir 5. divisjon. Mer om dette senere.

14 kommentarer:

  1. sikkert ikke so dumt det,så e det berre å håpe det er slutt på omlegginger på en stund!!

    SvarSlett
  2. Kven skal bestemme det endelege oppsettet då? Er det ikkje det tinget er til???

    SvarSlett
  3. er vel inga jubelnyheit dette for skodje. dei stemte jo imot 6.-div... EOT

    SvarSlett
  4. hvorfor i alle dager gikk skodje mot dette forslaget og gikk på talerstolen for å støtte kretsen sitt forslag?

    SvarSlett
  5. Snakket med en sentral person i klubben i går som sa at Skodje skulle stemme FOR 6.divisjon. Hva fikk klubben vår til å skifte mening?

    SvarSlett
  6. Gratulerer til Haried IL som fekk gjenom sitt forslag om gjeninnføring av 6. div. etter god argumentering under kretstinget, med god støtte frå Stranda IL.
    Føler meg litt usikker på kva som er vedteke.
    Hareid sitt forslag lyder: "Innføre 6. div. som lavaste nivå for menn senior".
    I overskrifta kjem det fram "Snarast mulig".
    Betyr det at det er kretsstyret som skal bestemme om "snarast mulig" er frå sesongen 2011 og skal 5. div. i framtida bestå av 10 eller 12 lag?
    Skodje valgte å stemme for kretsen sitt forslag etter å ha høyrt på argumentasjonen under tingforhandlingane.

    Geir R.

    SvarSlett
  7. Hørt argumentasjonen?? Her gikk jo man vitterlig PÅ TALERSTOLEN!

    SvarSlett
  8. Det som er vedteke er det som står i tingheftet. Altså 5.-divisjon vår, og 5. og 6.-divisjon om hausten. "Snarast" vil då altså bety frå hausten av.

    Det som blir opp til krinsen er om det skal vere 10 eller 12 lag i 5.-divisjon. Sjølv har eg inga sterk formeining om det, og derfor stod det "10-12 lag" i vårt forslag.

    No er det berre å glede seg til neste sesong. Trur dette blir bra.

    God jul til Geir Otto, Eirik og alle dykk andre skøyara.
    EOT

    SvarSlett
  9. Er jo ikkje vanskelig å skjønne kven som hadde en finger med i spelet for Skodje. Skodje og SFK har jo alltid vore veldig gode venner. Håper bare det var heile Skodje som stod bak dette og ikkje enkeltpersoner

    SvarSlett
  10. Trur det er lurt av Hareid og Einar å sjekke med kretsen om korleis dei tolkar vedtaket som er gjort.
    Forslaget til Hareid om organisering av 5. og 6. div. i 2011 og vidare kjem under "Motivasjon" og ikkje under "Forslag" som det vart stemt over.

    Geir R.

    SvarSlett
  11. Her har nok en enkeltperson fra Skodje på generellt grunnlag "tatt" en avgjørelse uten å rådføre seg med resten av apparatatet rundt a-laget. Meget uheldig i utgangspunktet, men det fikk jo heldigvis ingen konsekvenser denne gangen.

    SvarSlett
  12. Det er ikke sånn at man kan alltid ta et standpunkt før man har hørt alle sider ved en sak. Stoler på Skodje sin utsendte at han tok en kvalifisert avgjørelse på stemmesiden.
    Vil jo også påpeke at totalt 17 stemte for kretsen sitt forslag. Det er ikke mulig for andre enn de som var tilstede på tinget og hørte på argumentasjonen om hvorvidt de skulle stemme for det ene eller andre.
    Alt dette blir hypotetisk, og man vet ikke konsekvensene av dette før man vet antall lag som blir påmeldt.

    Mvh
    Odd Brede

    SvarSlett
  13. Det var 19 som stemte for, men det betyr ikke at 17 stemte mot. Noen hadde sikkert ikke noen mening... f. eks. Fortuna og AaFK

    SvarSlett
  14. Hei igjen, Geir

    Og gratulerer med prisen du fekk fredag. Eg hadde ikkje tid til å komme til byen før laurdag, så visste ikkje om det før eg las det i dag. Heilt sikkert veldig fortent, sjølv om eg berre hadde noko med deg å gjere siste åra du jobba i krinsen. Det var alltid god service frå deg, både morgon og kveld, det skal du ha!

    Når det gjeld det du skriv om korleis dei tolkar forslaget, så reknar eg med at dei gjer det som det står under "motivasjon" i tingheftet. Dei legg det sikkert ut på nettsida si i morgon, så skal passe på at dei gjer det rett:)

    Einar OT, HIL

    SvarSlett