Sider

MANGE VIL MANGLE PÅ TINGET

Lørdag bestemmes det hvordan 5. divisjon blir neste år. Mange klubber ser ikke ut til å bry seg nevneverdig om akkurat det.

31 klubber er påmeldt kretstinget, som blant annet skal ta stilling til 5. divisjon fra neste år. Skal 6. divisjon reetableres? Både kretsen og Hareid har kommet med hvert sitt forslag.

I tillegg skal altså de vanlige kretstingsspørsmålene taes opp. Siden bare 31 lag er påmeldt, vil flere lag mangle. Kretsen skrev på Facebook i går at følgende klubber ikke ser ut til å bli representert:

Hessa, Skarbøvik, Vigra, HaNo, Harøy, Valldal, FK Sykkylven, Sykkylven IL, Ikornnes, Hundeidvik, Sæbø, Hovdebygda, Åmdal, Åram, Åheim, Austefjord, Bergsøy, Larsnes, Gursken, Gurskøy, Tjørvåg, Gjerdsvika, Hasundgot, MSIL og Fiskerstrand.

4 kommentarer:

  1. Ikkje heilt uvanleg dette. Ein heil del klubbar brukar å halde seg unna kretstinget. Når vedtak so blir gjort og skal setjast ut i livet, kjem ofte ville protestar mot vedtaket frå ein eller fleire av desse klubbane. Men då er det litt seint å protestere.....
    Nokon som veit om Skodje har teke stilling til kva dei ynskjer om 5. event. 6. divisjon?
    Geir R.

    SvarSlett
  2. Jeg har ikke peiling, men de aktive burde vel bli tatt med på råd? Det som bør være helt klart er i alle fall at løsningen man går for bør sikre et rikelig antall kamper. Er tross alt det vi trener for.

    SvarSlett
  3. I demokratiets namn må vel styret i fotballgruppa, i samråd med spelarane, ta stilling til kva Skodje skal røyste for under kretstinget.
    Underteikna kan vere disponibel som rådgivar under eit event. møte sidan eg har ca. 10 års fartstid i kretsen innan dette området.

    Geir R.

    SvarSlett
  4. Etter 3 dager som nyvalgt leder så har jeg selvfølgelig ikke hatt mulighet til å ta del i denne diskusjonen. Vi har en representant som skal på tinget og dette har nok blitt diskutert i forkant. Jeg er forhindret til å stille på tinget ettersom jeg skal på styremøte i MRIK. Men i handlingens kraft så skal vi nok få både styrets og spillerenes meninger rundt dette før tinget på Lørdag. Slik at vi røyster i Skodje FK sine interesser.

    Mvh
    Odd Brede

    SvarSlett