Sider

FIRE GIR SEG, MEN LIKEVEL OPTIMISME

På torsdagens spillermøte kom det fram av minst fire spillere gir seg foran neste sesong. Likevel tyder det meste på at det kan bli en god Skodje-sesong - om alle holder ord.

Vår faste høyreback Espen Gundersen, alltid treningsvillige Per Kristian Leikanger, fjorårssignering Odd Brede Langdal og rutinerte Ronny Lillebø har alle gitt beskjed om at de ikke blir med neste år. Alle har sine grunner, og vi respekterer disse, men håper likevel at vi klarer å lokke de med på en eller annen måte ut på nyåret.

Mens noen forsvinner ut kommer andre inn. Vegard Hjelvik, Christoffer Bårdsgjære og Lennart Tetlie har nylig flyttet tilbake til Skodje. I tillegg håper vi at Bjørnar Aure blir med igjen på store deler av neste sesong etter å ha vært ute med kneskade hele fjorårssesongen. Det samme håpet har vi med Leander Sortehaug, som har vært ute enda lenger med samme skade. Men en del tilbakeslag har gjort at han foreløpig bare må ta tiden til vent. En MR-undersøkelse i nær framtid vil forhåpentligvis gi noen svar.

Ellers var tre spennende unggutter fra andre klubber innom dagens spillermøte. Disse skal være med litt framover, og forhåpentligvis bestemmer de seg for å spille for Skodje neste år. Kombinert med at en del som bare har vært med delvis i årets sesong sa at det ønsket å være med videre, ligger vi an til å få ei spillergruppe på rundt 20 spillere - og dermed er vi faktisk styrket med tanke på fjoråret. Dermed gjenstår det bare å møte på trening og kamper!

Roger Furnes informerte litt om det planlagte treningsopplegget osv. I første omgang trener vi mandag, tirsdag og torsdag. Ønsket er å trene klokka 20.00 mandag og onsdag, samt klokka 18.30 tirsdag - blant annet slik at vi kan få sett Champions League og slikt på klubbhuset. Men dette blir nok først bekreftet etter hvert siden det ikke bare avhenger av oss selv (baneplan, forhold).

Det var ellers et ønske fra Roger om at tirsdagstreningen ble (spesielt) prioritert av flest mulig, slik at vi kan trene på stor bane denne dagen. Bjørn Nedreskodje vil være til stede på disse treningene, samt noen til (kanskje ei?). Fra og med midten av februar er det et ønske om å spille en del treningskamper på torsdager. Man går i gang med å skaffe motstander nå.

Ellers ble det snakket litt om dugnader og slikt. Det er allerede kjent at vi må belage oss på å hjelpe til på Grendacupen 2. juledag, juledans 3. dag og "Den store vennecupen" den 15. januar. Dette vil gi A-laget solide inntekter. I tillegg må alle være innstilte på å stille på minst en dugnad i halvåret.

Det ble også snakket om en kort treningsleir lokalt i påska. Der skal Espen sjekke ting nærmere.

Ellers ble det meste av støtteapparatet offentliggjort i kveld.
Trenere: Roger Furnes og Bjørn Nedreskodje
Oppmenn: Osvald Giske og Eivind Erstad (Her kan en utenforstående mer enn gjerne melde seg!)
Økonomi: Randi Erstad
Spillerutvalg: Eirik Hjelvik, Sten Tennfjord, Bjørnar Aure og Tobias Sortehaug.

En spesiell stor takk til Randi Erstad som langt på veg sa ja til å være med på den økonomiske biten. Hun har i en årrekke gjort en kjempejobb for oss, og i år må alle være innstilt på å bidra mer enn det vi gjorde i fjor.

4 kommentarer:

  1. Kva med Mikal Skodjereite senior, tek han eit år til? :-)
    Velfortjent ros til Randi som alltid kjem med program til meg på heimekampane, sjølv om det stort sett er berre ho, eg og Ole Johan som er der.

    SvarSlett
  2. Ken var dei tre spennende unggutane som var turen innom?

    SvarSlett
  3. Det var; Mikal Skodjereite senior, Bjørn Nedreskodje og Kjell Haukeberg, trur eg....

    SvarSlett