Sider

VENNECUPEN: NY DATO OG FUTSAL

På bakgrunn av tilbakemeldinger vi har fått er "Den store vennecupen" flyttet til lørdag 15. januar. Dessuten tar man sikte på å gjennomføre cupen med futsalregler.

Årsaken til at cupen ble flyttet er først og fremst at russen er bortreist den første helga og at det er nattcup på Stranda. Ved å utsette den ei uke håper vi på høyere nivå, flere lag - og rett og slett større sjanse for at det blir noe av.

Selvsagt synd om dette går utover noen av lagene som allerede har meldt seg på, men vi håper det går bra.

Selv om futsalmotstanden har vært stor på Sunnmøre den siste tiden, virker det som om folk er i ferd med å snu. Tilbakemeldingene vi har fått både her på bloggen, via avstemninger og fra påmeldte lag tyder på at det er ønsket å gjennomføre turneringen med Futsal-regler.

Det har vi nå rettet oss etter, og derfor er utgangspunktet å gjennomføre cupen som Futsal. Håper også at dette blir tatt godt imot, og at vi etter hvert kan få en tradisjon med en futsal-turnering her på Sunnmøre. Så nå gjenstår det å se om alle som er positive til futsal faktisk melder seg på!

Det gjøres fortsatt på mail til skodjeil@hotmail.com. Merk at du kan melde på laget allerede nå, selv om ikke alle spillerne er klare enda.

Mer om turneringen finner du på DENNE Facebook-siden.

4 kommentarer:

  1. Nå ser vi fram til hjelp både fra Geir Ringstad og at juniorene fra Ørskog stiller til turnering :)

    SvarSlett
  2. He-He-He...Har meir tru på juniorane frå Ørskog enn pensjonisten i Lia.
    Har de vurdert å prøve 1. min. utvisning ved frispark i staden for akkumulerte frispark?
    Event. at "straffe" ved 6 frispark blir teke frå straffemerke i staden for 10 meter. Trur det kan vere av interesse å prøve ut noko slikt med tilbakemelding til SFK om resultatet.
    Geir R.

    SvarSlett
  3. No tullar du, mr.Ringstad! 10-meteren er vel ei mildare "straff" enn straffe, og ei riktigare utmåling når det først skal ligge noko som straffar "grisespel". Med kortare omgangar blir det skjeldan slike... I ei slik "venneturnering" burde ein vel berre hoppe over heile regelen og gjere det enklare for arrangøren.

    Når det gjeld juniorane: Dei snakkar om stiv pris for folk utan inntekt, men om dei vel å sette opp same laget som var samspelte, gode og underhaldande i KM, vil påmeldingsavgifta bli sponsa av fotballaget.net.... Dvs: Barlinho, Storslegga, Duracell, Driblekongen,Dypløpet, Safety,Nedinho + evt nokre til. Så blir det opp til dei sjølve å samlast, trene og melde på....

    SvarSlett
  4. Eg tullar aldri med noko so alvorleg som fotball :-).
    Poenget mitt med å erstatte akkumulerte frispark med 1. min. utvisning er det same som ditt, å unngå at nokon må drive å telje frispark gjenom heile turneringa. Alternativt som du skriv; å hoppe over heile regelen i slike turneringar.

    SvarSlett