Sider

HERLIG SEIER MOT ELLINGSØY

For første gang på flere år vant Skodje borte mot Ellingsøy. Mål av brødrene Erstad sørget for at serielederne ble slått.

Dermed stod jubelen i taket i Skodje-garderoben på Nes Stadion. For av spillerne som var med var det ikke mange som kunne huske sist Ellingsøy ble beseiret på bortebane.

Til slutt var det også en fortjent seier. I første omgang hadde Ole Andre Særsten, Eirik Hjelvik (to) og Eivind Erstad store sjanser til å putte, men uten å lykkes. Ellingsøy skapte på sin side lite i en omgang der ingen av lagene klarte å etablere noe spill.

I pausen ble man enige om at dette var en kamp man burde vinne, og umiddelbart gikk man ut og presset Ellingsøy. Med sitt flotte hodestøt sørget Eivind Erstad for 1-0 noen minutter ut i omgangen. Eivind headet i flott bue over keeperen etter et glimrende innlegg av Mark Aure. Vi håpte dette skulle være en forløsende scoring og at Skodje skulle slippe seg litt ned, men i stedet utlignet Kenneth Bjørke da han kranglet en corner i mål like etter.

Skodje slet med å komme i gang etter dette, men trøsten i kveld var at Ellingsøy ikke var noe stort bedre. For Skodje - spesielt ved Eivind Erstad - skapte faktisk en god del gode sjanser, og at Joakim Erstad scoret 2-1 med 15-20 minutter igjen var det fullt fortjent.

Mot slutten klarte Ellingsøy å lage noen farligheter, men Skodje dro til slutt i land seieren. Til slutt fullt fortjent, men spillet skremte nok ikke Emblem-treneren på sidelinja. Likevel godt å dra med seg tre viktige poeng.

Det betyr at fire lag har skilt seg ut i toppen av divisjonen; Ørskog, Stordal, Skodje og Ellingsøy. Men forhåndsfavoritt Emblem vinner nok greit over Harøy i morgen, og da vil som ventet fem lag kjempe om de viktige topplasseringene.

Kampfakta:
Ellingsøy - Skodje 1-2 (0-0)
Bane: Nes stadion
Mål Ellingsøy: Kenneth Bjørke
Mål Skodje: Eivind og Joakim Erstad
Dommer: Oddbjørn Aam
Ingen kort
Skodjes lag: Brede Waag, Kristian Fylling, Trond Ytreberg, Joakim Erstad, Mark Aure, Lennart Tetlie, Eirik Hjelvik, Vegard Hjelvik, Eirik Høivik, Eivind Erstad og Ole André Særsten.
Innbyttere: Emil Uggedal og Lars Even Beite.

8 kommentarer:

  1. tipper det var 2 dødballmål fra skodje. er som regel det.kynisk og kjedelig.men effektivt

    SvarSlett
  2. Var tilstede under kampen, og Skodje var klart best, dessverre! Synst keeperen til Ellingsøy dog fortjener mer skryt, for det er ikke ofte en 16-åring holder laget sitt inne når man blir overkjørt! Gratulerer, skodje - fullt fortjent til slutt!

    SvarSlett
  3. Bra Skøye! Då heng vi med!!

    SvarSlett
  4. Det har du for så vidt rett i. Han hadde et par-tre vanvittige redninger. Spesielt der egen spiller banker til alt han har fra tre-fire meter. Jeg tipper samtlige på stadion var mildt sagt sjokkert over at han holdt den!

    SvarSlett
  5. Sten var og innbytter!

    SvarSlett
  6. Anonym (!) sa: "tipper det var 2 dødballmål fra skodje. er som regel det.kynisk og kjedelig.men effektivt"

    Hvem er egentlig i 5.div for å underholde? Jeg ble i alle fall underholdt i går :)

    Nok om det, men i denne kampen var Skodje soleklart best! Hadde det ikke vert for en god keeper i Ellingsøyburet hadde det fort stått 3 - 0 eller 4 - 0 til pause. Skodje ruller opp gang på gang på flankene, spiller gjennom midten og også den lange, selvfølgelig. God variasjon i spillet med andre ord. Problemet for Skodje er at det er for mange slurvefeil og varierende passningskvalitet. Kommer det forbedringer på denne fronten skal Skodje regnes med helt i tet av tabellen.

    SvarSlett
  7. Det manglet en målscorer av Ingve Stokkereit sitt kaliber for å ha avgjort denne kampen mye tidligere.

    SvarSlett
  8. Ja, sånn går det når DU e hypokonder, Ingve.

    Hilsen din gode ven

    SvarSlett