Sider

UTKLASSET HARØY

Harøy hadde ingenting å stille opp mot Skodje. Til slutt ble de sendt hjem med slaktsifrene 9-1.

Etter noen skrale kamper hittil i år klaffet det spillemessig og målmessig umiddelbart mot Harøy. I småregnet trillet Skodje ball, varierte god og rullet opp angrep på angrep.

Likevel må man si at uttellingen var ekstrem innledningsvis. Etter knappe ti minutter sto det nemlig 3-0 etter to mål av Eivind Erstad og ett av Eirik Hjelvik. Ti minutter senere la nykommer Ole Særsten på med 4-0 med sitt første mål i Skodje-drakta.

Da var kampen allerede kjørt for lengst. Kvaliteten var nok litt varierende undervegs, og Harøy fikk blant annet sin redusering til 4-1 ved Stian Harnes. Det var vel egentlig den ene sjansen Harøy hadde i løpet av kampen. Før pause la Eirik Høivik på til 5-1 etter en Skodje-omgang som startet veldig bra, men som ikke ble fullt så godt avsluttet.

Skodje gikk ut best også i andreomgang og fikk uttelling ved Eivind Erstad. Andre omgangen ble ikke like god som første, men vi kontrollerte stort og i tur og orden scoret Eirik Høivik, Eivind Erstad og Eirik Hjelvik nok et mål.

Til tross for motstanden må man uansett være godt fornøyd med å score ni mål. Vi stiller med årets sterkeste tropp på 17 mann, og alle får spilletid. At vi varierer litt både i første- og andreomgang er for så vidt greit når kamputviklingen blir som den blir, der alle gjerne vil gjøre det lille ekstra selv. Med godt treningsoppmøte framover får vi jobbet med en del detaljer til, og da lover det plutselig godt for fortsettelsen.

Kampfakta:
Skodje - Harøy 9-1 (5-1)
Bane: Skodje kunstgras
Mål Skodje: Eivind Erstad (4), Eirik Hjelvik (2), Eirik Høivik (2) og Ole André Særsten.
Mål Harøy: Stian Harnes
Dommer: Odd Grande
Gult Skodje: Mark Aure
Skodjes lag: Brede Waag, Kristian Fylling, Joakim Erstad, Trond Ytreberg, Mark Aure, Eirik Hjelvik, Vegard Hjelvik, Eirik Høivik, Eirik Tomren, Eivind Erstad og Ole André Særsten.
Innbyttere: Sten Tennfjord, André Willumsen, Lennart Tetlie, Tobias Sortehaug, Ingve Stokkereit og Emil Uggedal.

PS: Odd Grande dømte ettersom kretsens dommer måtte melde forfall, og at de ikke fant noen erstatter. Derfor ble Harøy og Skodje enige om at Grande kunne dømme slik at det i hele tatt ble kamp. Hjertelig takk til Odd som stilte på kort varsel.

10 kommentarer:

  1. Hvem er nå denne Eirik Høvik? Høivik kanskje?

    SvarSlett
  2. vil no si at det va en heldig seier, når harøy hadde banespillet stort sett hele kampen og sjanse på sjanse.. skodje var dødlig effektiv på kontringene, det skal dere pina meg ha!

    SvarSlett
  3. Det var andre boller Skøye, gratulerer med ein flott kamp med mykje godt spel! Det varma ein gamal fotballskrott i det sure haustveret.
    Helsing tilskodaren + familien Erstad på tribuna.

    SvarSlett
  4. Scorte Ole mål ?

    haha var Harøy virkelig så dårlig.

    Gratulerer uansett. å vinne 9-1 er sterkt uansett.

    SvarSlett
  5. Dette er faktisk litt pinlig med tanke på at du etter all sannsynlighet definerer deg som kompis av Ole. Du burde være flau over deg selv. Snakk om mindreverdighetskompleks.

    Men når du først er inne på Ole så kan jeg vel like godt fortelle deg at han var en av banens absolutt beste i dag. Glimrende mål, herlig målgivende og topp innsats.

    SvarSlett
  6. Det verste anonyme kritikarar veit er å bli oversett. Derfor, ENH og andre, prøv å oversjå slike toskete kommentar.

    SvarSlett
  7. Skal være still heretter :)

    SvarSlett
  8. Det er i allefall ingen tvil om at han har vært en meget positiv tilvekst for Skodje ;)

    SvarSlett
  9. Nåkken så veit om Harøy he ei side med referat?

    SvarSlett
  10. I høgre marg på denne sida. Men Harøy gir neppe referat av 1-9!

    SvarSlett