Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL LEPSØY

Torsdag imorgen og ka betyr det? Jo, nok en kamp for våre beste menn. Denne gang mot det vesle øylaget Lepsøy. Og for storlaget fra forstaden Skodje bør det gi tre poeng.

Skjønt de blåkledde (her kan alle fritt få arrestere InsideMan. Alle vet jo at Lepsøy er rød, red.anm.) har en superb spissduo i Dagmund Hillersøy (ny fra Skavøypoll) og målrotta Frank Gjerde. I tillegg går det rykter om at flere nye unggutter har komt inn i stallen rett før seriestart. Noen walk in the park blir det neppe, noe også HaNo og Nordicbet også antyder.

Skøye stiller heller ikke med toppet lag denne gang. Mark Aure og Eirik Høivik er fortsatt ute etter fy fy oppførsel, Roger e på jobb, Bjørnar venta på svar om sin helsetilstand og Osvald e tvilsom med noe så merkelig som strekk i magen. I tillegg må ny midtstopper inn ettersom kaptein Jokke har pådratt seg en lei skade på trening. Kanskje blir det Eivind eller Stefan og den andre som spiss i 4-3-3 igjen? Vel, det er bare å vente i spenning.

Men noen er også inne i troppen. Deriblant tidligere Lepsøy-spiller Johann Kjerstad som kan få sin første kamp for klubben. Willumsen e også på Sunnmøre og klar for innsats, mens det ryktes at Tetlien e på full fart mot toppformen og lukta på startplass.

Uansett, her forventes det seier på ei flott gressmatte og gjerne litt bra spill etter to heller svake kamper i innledningen.

одат skodje
Det er med fotball som med sex, alle bevegelser kan forutsies og er av ganske begrenset antall.

InsideMan

3 kommentarer:

  1. Som eg har sakt før, Lepsøy er og blir ei rundingsbøye for Skøye (det rimar!). Der bor knapt nok folk ute på denne holmen i havet so dette er meir forutsigbart enn sex.

    SvarSlett
  2. Poenget fra InsideMan var berre å poengtere at der e så mange lag utpå øyene og du veit aldri hvilken øy du egentlig har komt til. Men beklager om det virket støtende:)

    SvarSlett