SEIER I MØKKAKAMP MOT STORDAL

Skodje leverte årsverste og hadde egentlig fortjent null og niks mot Stordal. Likevel endte det i en deilig 3-2-seier.

Kampen startet imidlertid forrykkende - i alle fall målmessig. Først skrudde Stefan Aasen et innlegg rett i mål til 1-0. Så - etter ti minutter - raget Eivind Erstad høyest på en dødball og stanget inn 2-0. Dermed en pangstart for Skodje som startet de første 15 noenlunde.

Men så, etter 16 minutter, fikk Sindre Holtleite altfor enkelt banke inn 2-1. Deretter og ut var det ikke mye å juble for spillmessig for hjemmelaget. Man ga vekk ball gang på gang, fant ikke formasjonen og lot Stordal overta. Etter 28 minutter fikk bortelaget uttelling ved Thomas Kirkebøe i bakrom til 2-2. Den stillingen stod seg også til pause.

Skodje gjorde noen rokkeringer i pausen, men det hjalp ikke nevneverdig. Heller ikke i andreomgang fikk vi til spillet. Til tross for det skulle vi ta ledelsen - nærmest ut av ingenting. En ball endte opp i feltet, Eivind jaget og fikk kranglet inn 3-2.

Dermed måtte Stordal i angrep. De rullet opp en del flotte angrep, men det ble som regel bare nesten for gjestene. Skodje hadde i utgangspunktet en del gode overgangsmuligheter, men tok slett ikke vare på dem.

Mot slutten hadde Stordal en god del farligheter, men det ville seg ikke for gjestene. Dermed kunne hjemmelaget slippe jubelen løs på en dårlig dag. Vi forstår utmerket godt at Stordal var skuffet, men kan trøste de med at de garantert vil ta mange poeng i årets serie.