Sider

LESERNE: - STORDAL KNEPEN FAVORITT

Våre lesere har den siste uka kunne stemt på hvem de tror blir vinneren av vår 5. divisjonsavdeling. Et knepent flertall mener Stordal er årets favoritt.

Etter fire runder (Stordals overbevisende seier i kveld har ikke vært med i beregningen) har Stordal imponert hittil. Selv om det ble et ufortjent tap på Skodje, har man tydeligvis gjort inntrykk på resten av fotball-Sunnmøre.

28 prosent mener nemlig de har klatret forbi Emblem som favoritter til å vinne avdelingen. På neste plass følger nettopp Emblem med sine 23 prosent.

Den siste plassen på pallen tror leserne våre det er Ørskog som tar, med sine 17 prosent av stemmene. Om leserne får rett, går Skodje mot en dramatisk sesongavslutning. 11 prosent tror vi vinner avdelingen, og skal man da gjøre det om til at folk tror vi ender på 4.-plass, kan det bli spennende å se om vi står i divisjonen eller ei.

Selv om Ellingsøy topper avdelingen med fire strake seiere hittil, levnes de ikke de store sjansene. Bare fire prosent tror torsdagens motstander kan klatre helt til topps. Ellers tror 10 prosent at "noen andre" stikker av med førsteplassen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar