Sider

RAVN-KAMPEN 1830

Vi forsøkte å flytte kampen til klokken 15.00, men Ravn kunne ikke. Dermed spilles den som oppsatt klokken 1830.

- SKODJE KLARE FAVORITTER MOT RAVN

NordicBet gir oss et klart favorittstempel foran torsdagens kamp mot Ravn. Skodje-seier gir ikke mange pengene tilbake.

1,28 - 6.35 - 4,75 er oddsen foran torsdagens kamp. Dermed er det ikke akkurat mye å hente dersom det skulle bli hjemmeseier.

Ellers spilles ukens runde slik:

Tirsdag:
Norborg 2 - Lepsøy

Torsdag:
Brattvåg 2 - Stordal
Emblem - Ellingsøy (1.80 - 5.35 - 2.60)
HaNo - Harøy

HOLTLEITE TOPPSCORER

Etter at fem serierunder er spilt, er det lett å se at Sindre Holtleite er en av årets klart beste forsterkninger. Stordal-spilleren, som var i militæret i fjor, har scoret ni mål hittil. Dermed er han toppscorer i vår 5. divisjonsavdeling. Resten av listen finner dere HER.

PS: Noen som vet hvem som scoret for Harøy på fredag? Det har vi ikke fått tak i enda.

Legg gjerne igjen en kommentar om dere ser noen feil.

RUNDEN FULLFØRES I KVELD

Den femte serierunden fullføres i kveld. Blant annet skal Emblem i aksjon.

Kveldens kamper
Lepsøy - Hano 5-3
Mål Lepsøy: Frank Gjerde 2, Ole Kristoffer Nore 2 og Dagmund Hillersøy.
Mål HaNo: Lars Petter Haram 2 og Sindre Longva.
* Etter kveldens seier inntar Lepsøy 7.plassen på tabellen, mens HaNo fortsatt står poengløse og innehar jumboplassen.

Harøy - Emblem 1-3 (0-1)
Mål Harøy:
Mål Emblem: Jan Magne Sollibakke 2 og Erlend Larsen.
* Emblem er på vinnersporet igjen etter flere svake resultater.

Vi retter en stor takk til den/de som oppdaterte kampene i kommentarfeltet under undervegs.

HERLIG SEIER MOT ELLINGSØY

For første gang på flere år vant Skodje borte mot Ellingsøy. Mål av brødrene Erstad sørget for at serielederne ble slått.

Dermed stod jubelen i taket i Skodje-garderoben på Nes Stadion. For av spillerne som var med var det ikke mange som kunne huske sist Ellingsøy ble beseiret på bortebane.

Til slutt var det også en fortjent seier. I første omgang hadde Ole Andre Særsten, Eirik Hjelvik (to) og Eivind Erstad store sjanser til å putte, men uten å lykkes. Ellingsøy skapte på sin side lite i en omgang der ingen av lagene klarte å etablere noe spill.

I pausen ble man enige om at dette var en kamp man burde vinne, og umiddelbart gikk man ut og presset Ellingsøy. Med sitt flotte hodestøt sørget Eivind Erstad for 1-0 noen minutter ut i omgangen. Eivind headet i flott bue over keeperen etter et glimrende innlegg av Mark Aure. Vi håpte dette skulle være en forløsende scoring og at Skodje skulle slippe seg litt ned, men i stedet utlignet Kenneth Bjørke da han kranglet en corner i mål like etter.

Skodje slet med å komme i gang etter dette, men trøsten i kveld var at Ellingsøy ikke var noe stort bedre. For Skodje - spesielt ved Eivind Erstad - skapte faktisk en god del gode sjanser, og at Joakim Erstad scoret 2-1 med 15-20 minutter igjen var det fullt fortjent.

Mot slutten klarte Ellingsøy å lage noen farligheter, men Skodje dro til slutt i land seieren. Til slutt fullt fortjent, men spillet skremte nok ikke Emblem-treneren på sidelinja. Likevel godt å dra med seg tre viktige poeng.

Det betyr at fire lag har skilt seg ut i toppen av divisjonen; Ørskog, Stordal, Skodje og Ellingsøy. Men forhåndsfavoritt Emblem vinner nok greit over Harøy i morgen, og da vil som ventet fem lag kjempe om de viktige topplasseringene.

Kampfakta:
Ellingsøy - Skodje 1-2 (0-0)
Bane: Nes stadion
Mål Ellingsøy: Kenneth Bjørke
Mål Skodje: Eivind og Joakim Erstad
Dommer: Oddbjørn Aam
Ingen kort
Skodjes lag: Brede Waag, Kristian Fylling, Trond Ytreberg, Joakim Erstad, Mark Aure, Lennart Tetlie, Eirik Hjelvik, Vegard Hjelvik, Eirik Høivik, Eivind Erstad og Ole André Særsten.
Innbyttere: Emil Uggedal og Lars Even Beite.

BARE TO KAMPER I KVELD

Av en eller annen grunn spilles denne runden fordelt over flere dager. Men siden vi skal i aksjon i kveld, satser vi på å oppdatere litt her på bloggen utover kvelden.

Kveldens kamper:
ELLINGSØY - SKODJE 1-2 (0-0)
Mål Ellingsøy: Kenneth Bjørke
Mål Skodje: Eivind Erstad og Joakim Erstad.
* Referat finner du i saken over.

ØRSKOG - BRATTVÅG 2 8-1 (2-1)
Mål Ørskog: Bjørnar Kvamme (4), Eivind Klokkehaug (2), Håkon Tømmervåg og Frank Abelseth.
Mål Brattvåg 2: Øyvind Sandnes (straffe)
* Brattvåg hang bra med til pause, men så var det slutt. Såg ut som dei hadde gløymt å trene, skriver en i kommentarfeltet.

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL ELLINGSØY

Vår verste fiende de siste årene Ellingsøy på Ellingsøya står for tur. Selv ikke InsideMan kan huske sist det ble seier mot gutta med nudiststranda.

Det er derfor på tide med seier nå mot de gulkledde fra øya. De topper forøvrig tabellenn med fire strake seira og e i toppform med Dido på spissplass.

Skodje stiller med nesten samme tropp som sist minus Willumsen og Eirik Tomren som slikker sol i syden og Tobias er ute av uante årsaker. I tillegg er fortsatt Osvald og Stefan ute.

Det bør vinnes mot Ellingsøy for å kjempe i toppen. Seieren sist bør ha gitt selvtillit.

No skal den fattige ha takk!

Spasiba Furnes!
InsideMan

NY KAMP - NYE MULIGHETER

Her er den viktigste infoen til morgendagens kamp. Vanlig forhånds får du forhåpentligvis i kveld eller i morgen.

ELLINGSØY - SKODJE
BANE: Nes stadion
AVSPARK: 1830
OPPMØTE KLUBBHUSET: 17.00
KJØRING: Oppdateres i kveld
DOMMER: Oddbjørn Aam, Hovdebygda
TROPP: Lennart, Sten, Lars Even, Eivind, Ole André, Høivik, Eirik, Vegard, Mark, Joakim, Trond, Kristian, Brede og Emil.
VÆRMELDING: 8 grader, regn i lufta og laber bris.
ODDS FRA NORDICBET: 1.80 - 5.25 - 2.45

LESERNE: - STORDAL KNEPEN FAVORITT

Våre lesere har den siste uka kunne stemt på hvem de tror blir vinneren av vår 5. divisjonsavdeling. Et knepent flertall mener Stordal er årets favoritt.

Etter fire runder (Stordals overbevisende seier i kveld har ikke vært med i beregningen) har Stordal imponert hittil. Selv om det ble et ufortjent tap på Skodje, har man tydeligvis gjort inntrykk på resten av fotball-Sunnmøre.

28 prosent mener nemlig de har klatret forbi Emblem som favoritter til å vinne avdelingen. På neste plass følger nettopp Emblem med sine 23 prosent.

Den siste plassen på pallen tror leserne våre det er Ørskog som tar, med sine 17 prosent av stemmene. Om leserne får rett, går Skodje mot en dramatisk sesongavslutning. 11 prosent tror vi vinner avdelingen, og skal man da gjøre det om til at folk tror vi ender på 4.-plass, kan det bli spennende å se om vi står i divisjonen eller ei.

Selv om Ellingsøy topper avdelingen med fire strake seiere hittil, levnes de ikke de store sjansene. Bare fire prosent tror torsdagens motstander kan klatre helt til topps. Ellers tror 10 prosent at "noen andre" stikker av med førsteplassen.

KALASSEIER FOR STORDAL

Stordal tjuvstartet serierunden ved å ydmyke Norborg 2 med hele 9-3 på hjemmebane.

Dermed klatret Stordal til topps på tabellen. Kampreferat kan du lese hos Stordal ved å trykke deg inn HER.

Med fire mål i kveldens seier er for øvrig Sindre Holtleite toppscorer i divisjonen med ni mål. Oppdatert toppscorerliste finner du HER.

GIR SKODJE UNDERDOG-STEMPELET

NordicBet har kommet med oddsen til denne serierunden. Ikke uventet ser de på Ellingsøy som klare favoritter til torsdagens oppgjør.

Ellingsøy har startet sesongen med fire strake seiere og topper dermed tabellen. Skodje på sin side har ikke vunnet på Nes på årevis - og dette gjenspegles også litt i oddsen.

Merk for øvrig at runden spilles på litt forskjellige dager:

I kveld:
Stordal - Norborg 1.17 - 7.50 - 5.75

Torsdag:
Ellingsøy - Skodje 1.80 - 5.25 - 2.45
Ørskog - Brattvåg 2 (ingen odds)

Fredag:
Lepsøy - HaNo 1.35 - 5.75 - 4.25

* Ravn har spillefri denne runden.
Harøy - Emblem 4.00 - 5.75 - 1.37

DÅRLIG STATISTIKK MOT ELLINGSØY

Torsdag er det klart for et tøft borteoppgjør mot serieleder Ellingsøy. Oppgjøret blir ikke særlig mye lettere når man ser på statistikken.

Av en eller annen grunn klarer ikke Skodjebloggen å huske sist Skodje tok poeng mot Ellingsøy på Nes. Derfor tok vi oss like godt bryet ved å prøve å sjekke det opp. Det var ikke spesielt lystig lesning: I 2010 tapte vi 3-1. I 2009 - i opprykkssluttspillet - tapte vi 4-3. I 2008 tapte vi 4-1. Og året før tapte vi like godt hele 7-2.

Dessverre - eller heldigvis kanskje - gikk ikke statistikken til speaker lengre tilbake enn til det (noen som klarer å finne ut når Skodje sist vant der ute/hvor mange tap vi har på rad?). Det betyr at Skodje minst har tapt fire kamper på rad der ute. Torsdag er det på tide å gjøre noe med det.

Møt opp til trening mandag og tirsdag klokken 2030!

EIVIND ER TOPPSCORER

Etter fire serierunder - og like mange mål mot Harøy - troner Skodjes egen Eivind Erstad alene på toppscorerlista i 5. divisjon avdeling tre. Totalt har Eivind sju mål. Hele lista finner du HER.

PS: Stordal.nu opererer med fem mål på Martin Sundnes, mens vi opererer med seks. Noen som kan gi oss et svar på om Sundnes skal ha to mål i 5-3-seieren over Norborg 2? Legg gjerne igjen en kommentar her.

UTKLASSET HARØY

Harøy hadde ingenting å stille opp mot Skodje. Til slutt ble de sendt hjem med slaktsifrene 9-1.

Etter noen skrale kamper hittil i år klaffet det spillemessig og målmessig umiddelbart mot Harøy. I småregnet trillet Skodje ball, varierte god og rullet opp angrep på angrep.

Likevel må man si at uttellingen var ekstrem innledningsvis. Etter knappe ti minutter sto det nemlig 3-0 etter to mål av Eivind Erstad og ett av Eirik Hjelvik. Ti minutter senere la nykommer Ole Særsten på med 4-0 med sitt første mål i Skodje-drakta.

Da var kampen allerede kjørt for lengst. Kvaliteten var nok litt varierende undervegs, og Harøy fikk blant annet sin redusering til 4-1 ved Stian Harnes. Det var vel egentlig den ene sjansen Harøy hadde i løpet av kampen. Før pause la Eirik Høivik på til 5-1 etter en Skodje-omgang som startet veldig bra, men som ikke ble fullt så godt avsluttet.

Skodje gikk ut best også i andreomgang og fikk uttelling ved Eivind Erstad. Andre omgangen ble ikke like god som første, men vi kontrollerte stort og i tur og orden scoret Eirik Høivik, Eivind Erstad og Eirik Hjelvik nok et mål.

Til tross for motstanden må man uansett være godt fornøyd med å score ni mål. Vi stiller med årets sterkeste tropp på 17 mann, og alle får spilletid. At vi varierer litt både i første- og andreomgang er for så vidt greit når kamputviklingen blir som den blir, der alle gjerne vil gjøre det lille ekstra selv. Med godt treningsoppmøte framover får vi jobbet med en del detaljer til, og da lover det plutselig godt for fortsettelsen.

Kampfakta:
Skodje - Harøy 9-1 (5-1)
Bane: Skodje kunstgras
Mål Skodje: Eivind Erstad (4), Eirik Hjelvik (2), Eirik Høivik (2) og Ole André Særsten.
Mål Harøy: Stian Harnes
Dommer: Odd Grande
Gult Skodje: Mark Aure
Skodjes lag: Brede Waag, Kristian Fylling, Joakim Erstad, Trond Ytreberg, Mark Aure, Eirik Hjelvik, Vegard Hjelvik, Eirik Høivik, Eirik Tomren, Eivind Erstad og Ole André Særsten.
Innbyttere: Sten Tennfjord, André Willumsen, Lennart Tetlie, Tobias Sortehaug, Ingve Stokkereit og Emil Uggedal.

PS: Odd Grande dømte ettersom kretsens dommer måtte melde forfall, og at de ikke fant noen erstatter. Derfor ble Harøy og Skodje enige om at Grande kunne dømme slik at det i hele tatt ble kamp. Hjertelig takk til Odd som stilte på kort varsel.

KLART FOR NY SERIERUNDE

Vi satser på at alt av tekniske problemer holder seg unna i kveld. Dermed oppmoder vi folk om å legge inn resultat, pauseresultat og målscorere så snart dere vet det!

Kveldens kamper:

Skodje - Harøy 9-1 (5-1)
Mål Skodje: Eivind Erstad (4), Eirik Hjelvik (2), Eirik Høvik (2) og Ole Særsten.
Mål Harøy: Stian Harnes

Ravn - Ellingsøy 0-3 (0-1)
Mål Ellingsøy: Tommy Skotte, Kjetil Kalvatn og Kay Lorgen

Emblem - Lepsøy 2-1 (0-1)
Mål Emblem: Daniel Andreassen og Steffen Rønnestad.
Mål Lepsøy: Ole Kristoffer Nore

HaNo - Stordal 0-4 (0-1)
Mål Stordal: Sindre Holtleite (3) og Safon.

Info er tatt fra oss selv, kommentarfeltet og stordal.nu.

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL HARØY

InsideMan er tilbake, seint, men akk så godt. Etter mye dårlig spill og svake prestasjona i starten forventes det godt spill og tre poeng fra gutta torsdag.

Svake 4-4 mot Lepsøy kan vi ikke være bekjent av i vår ærverdige klubb. Harøy, nok et øylag står for tur og det er en mann å holde et ekstra øye med: Stian Harnes. Han er garantist for minst 20 mål hver sesong og er lagets ubestridde stjerne. Han må stoppes. Skjer det vinner vi lett!

Sjøl uten en skada Stefan Aasen og en magestrekkskadd Osvald. Samtidig er ferske Johann Kjerstad igjen skada. Men treningene er i kvalitetsmessig framgang og folk er tilstede for fullt.

Mark og Høivik for være med på moroa igjen, Jokke er skadefri og Andrè og Ingve er hjemme alene. I tillegg har Emil startet opptreninga etter sitt avbrekk.

Selv om Nordicbet og resten av divisjonen har mistet troen på Skøye mister aldri InsideMan troa. Håper forøvrig alle i bygda, dvs rundt 4000 tar turen til stadion torsdag kveld.

Livet er en kamp, men ikke en krigføring.

jmorru skodje
InsideMan

ØRSKOG SLO NORBORG 2

Ørskog har fått en god start på sesongen. I kveld tjuvstartet de fjerde serierunde med å slå Norborg 2 med 2-0.

Bjørnar Kvamme scoret begge målene til Ørskog, ifølge norborg.com. Referatet deres finner du HER.

Dermed topper Ørskog tabellen før resten av lagene skal i aksjon i morgen.

NY KAMP - NYE MULIGHETER

Her er den viktigste infoen til morgendagens kamp. Vanlig forhånds får du i kveld eller i morgen, antar vi.

SKODJE - HARØY
BANE: Skodje kunstgras
AVSPARK: 1845
OPPMØTE KLUBBHUSET: 17.45
DOMMER: Ukjent
TROPP: Brede, Kristian, André, Jokke, Lars Even, Trond, Mark, Tomren, Eirik, Høivik, Ole André, Eivind, Sten, Lennart, Ingve, Emil, Vegard og Tobias.
VÆRMELDING: 9 grader, småbris og litt regn i lufta.
ODDS FRA NORDICBET: 1.25 - 6.50 - 5.00

TOPPSCORERLISTA OPPDATERT

Det tok sin tid, men nå har vi fått oppdatert toppscorerlisten. Listen - som du finner HER - viser at Martin Sundnes fortsatt er toppscorer.

HAR MISTET TROEN PÅ SKODJE

Oddsen på at Skodje skal vinne avdelingen blir bare høyere og høyere. Nå segler Emblem og Stordal opp som store favoritter, ifølge NordicBet.

Som nevnt tidligere var Skodje og Emblem ansett som de to avdelingsfavorittene da bettingselskapet offentliggjorde oddsen før første gang i vinter. Siden den gang har NordicBet mistet mer og mer troen på Skodje. Nå sist har Ellingsøy gått forbi oss og fått lavere odds.

Oddsen på oss er nå 6,5, og med det er vi rangert som lag nummer fem. Med 2,65 er Emblem fortsatt favoritter. Bak dem følger nå Stordal med 2,75 i odds. Liten tvil om at Stordal har imponert mange innledningsvis.

Ellers har NordicBet kommet med odds for denne runden. Vi blir sett på som store favoritter torsdag:

Skodje - Harøy 1.25 - 6.50 - 5.00
Emblem - Lepsøy 1.15 - 7.75 - 6.50
Ravn - Ellingsøy 3.50 - 5.75 - 1.45
HaNo - Stordal 5.34 - 6.75 - 1.22

For øvrig spilles oppgjøret Norborg 2 - Ørskog torsdag.

* Nå som divisjonen har begynt å satt seg litt har vi lagt ut en ny meningsmåling. Du finner den i høyrespalten.

EMIL TILBAKE I GULT

Emil Uggedal Slettedal er ferdig på folkehøyskole. Nå flytter han hjem for å satse på fotball for Skodje IL sitt A-lag.

Dermed har A-laget fått nok en tilvekst i årets stall. Emil flyttet hjem i dag - og har planer om å bo hjemme til neste sommer. Emil har spilt for A-laget sporadisk i to-tre sesonger fra tidligere av.

Hyggelige som vi alltid er ønsker vi Emil hjertelig velkommen hjem til den vakreste bygda i hele Norge!

BLOGGEN UTE AV DRIFT

Såkalte tekniske problemer gjorde at vi slet fælt med å oppdatere bloggen i etterkant av gårsdagens kamp mot Lepsøy. Selv hvor mange ganger vi prøvde å logge oss inn ville det seg ikke.

Verre ble det i dag tidlig da flere saker forsvant, og både kommentarfelt og siden var nede i store perioder. Nå ser det ut til at det meste - kanskje med unntak av kommentarfeltet - er oppegående igjen. Vi satser på at det meste går seg til igjen snarest.

BARE UAVGJORT MOT LEPSØY

Tre minutter før slutt bommet Eirik Hjelvik alene med keeper, og på overtid bommet Eivind Erstad på åpent mål. Tross et massivt press fra Skodje i sluttminuttene endte det dermed med skuffende 4-4 mot Lepsøy.

Skodje hadde hentet inn både 2-0 og 4-2 da en voldsom sluttspurt ble satt igang drøye ti minutter før slutt. Sjanser ble skapt på rekke og rad, men enten var avslutningene for dårlig - eller så stod Lepsøys keeper i vegen. Eirik burde scoret da han kom alene med keeper, mens Eivind - som sto på åpent mål på fem meter - var uheldig da ballen spratt vekk på det ujevne underlaget. Skodje hadde mange mann i 16-meteren til Lepsøy mot slutten, og både Stefan med flere hadde sjanser til å score. Man ropte også på straffe, men fikk ikke gehør av dommer Arild Vegsund som dermed blåste av til 4-4. Dermed måtte Skodje-gutta reise skuffet hjem fra Lepsøya.

Men: selv om vi burde hatt med oss seieren hjem var det mye rusk også denne gang. Vi visste at Lepsøy ville pumpe langt og være farlig på frispark, men likevel laget vi flust av unødvendige frispark i første omgang. Uansett hvor det var på banen løftet Lepsøy ballen opp - og var livsfarlig. To baklengs var faktum etter 25 minutter.

Da våknet man så vidt og skjønte at det faktisk var mulig å spille ball på det meget ujevne underlaget. For bare et minutt senere reduserte Eirik til 2-1 på en heading. Skodje fikk en del rom etter dette og hadde banespillet, men kom bare til sporadiske sjanser. Jubelen var derfor stor da Eivind utlignet rett før pause.

På dette tidspunktet trodde nok alle på Skodje-seier. Men Lepsøy ville det annerledes. Også i andreomgang var vertene farlig på dødball, og 3-2 var et faktum etter bare ett lite minutt. Skodje jaget utligning, men i stedet ble vondt til verre da Lepsøy scoret nok et mål et kvarter før slutt.

Skodje ga imidlertid ikke opp. Umiddelbart banker Eirik Hjelvik et frispark fra godt og vel 25 meter i mål - og starter med det en sterk sluttspurt. Som nevnt over ble det altså med samme manns utligning knappe ti minutter før slutt. Også dette på et frispark, denne gang et skudd i lengste hjørne.

Oppsummert er vi veldig naive og uryddige i det defensive - og det gjelder nok over hele fjøla. Lepsøy var usedvanlig farlig på dødball, og skapte en del farligheter. Vi hadde det lille som var av banespill, men skaper ikke nok store sjanser før den siste halvtimen. Men spesielt det siste kvarteret skaper vi nok til at seieren burde blitt med hjem. For det burde den. Med all respekt for Lepsøy; dette var et lag vi burde slått.

Likevel stor framgang fra Stordal-kampen med tanke på at vi kommer med flere mann i angrep og skaper mer. Til neste uke er Eirik Høivik og Mark Aure karantenefri, mens Jokke og Osvald (som meldte forfall i siste liten) også forhåpentligvis er tilbake. Da er ingenting annet enn tre poeng godt nok hjemme mot Harøy.

Til slutt takker vi Lepsøy for et fint arrangement og ønsker lykke til videre. Vi må også nevne at deres kampreferat er litt annerledes enn våres. De mener uavgjort var greit og at det var surt seieren glapp for hjemmelaget - og at de hadde de fleste sjansene. Referatet finner du HER.

Kampfakta:
Lepsøy - Skodje 4-4 (2-2)
Mål Lepsøy: Frank Gjerde (2), Dagmund Hillersøy og Rune Rønstad.
Mål Skodje: Eivind Erstad og Eirik Hjelvik (3).
Dommer: Arild Vegsund, Norborg.
Skodjes lag: Brede Waag, Kristian Fylling, Trond Ytreberg, Stefan Aasen, Sten Tennfjord, Lennart Tetlie, Vegard Hjelvik, Eirik Hjelvik, Ole André Særsten, Eivind Erstad og Eirik Tomren.
Innbyttere: Andre Willumsen, Tobias Sortehaug og Johann Kjerstad.

TORSDAGENS RUNDE

Siden absolutt all vår fakta forsvant, har vi gjort det enklest mulig ved å stjele fra stordal.nu.

Stordal - Emblem
4 - 0 (1 - 0)
Emblem var sjanselause i "toppoppgjeret" mot Stordal. Bortelaget var heldige som unnslapp første omgang med "berre" 0-1. Geir Marius Øie den store helten hos heimelaget, med sine 3 mål. Jørgen Tøsse sette inn det fjerde. Og for den som er i tvil; Stordal var nærrmare både fem og seks enn gjestane var redusering!

Meir om denne kampen i eiga sak seinare


Ørskog - HaNo 4 - 0 (1 - 0)
Klar Ørskog-seier i oppgjeret mot HaNo. Eivind Klokkehaug, og Karl Petter Sjøholt sette inn eit mål kvar. Medan Frank Abelset scora dei to siste.


Harøy- Ravn 3 - 1 (x - x)
Stian Harnes scora to mål i andre kamp på rad for Harøy. Nicolai Brunvoll sette inn det siste for dei mørkeblå. Ravn sin målscorar seinare


Lepsøy - Skodje 4 - 4 (2 - 2)
Lepsøy leda både 2-0 og 4-2, men Skodje greidde å kvittere til uavgjort, både før pause og til slutt. For Lepsøy scora Frank Gjerde dei to første. Eirik Hjelvik og Eivind Erstad sørga for 2-2 ved pause. Dagfinn Hillersøy og Rune Rønstad ga heimelaget tomålsforsprang endå ein gong, før Hjelvik redda bortepoeng med 3-4 og 4-4.


Norborg 2 - Ellingsøy 2 - 3 (1 - 1)
Ein jamn kamp mellom Norborg 2 og Ellingsøy, der bortelaget sitt utlikningsmål til 2-2 var av den omstridte sorten (les meir på norborg.com). For heimelaget scora Stian Myklebust (1-0) og Kenneth Gamlen (2-1). For Ellingsøy var det først Tommy Skotte som var frampå, før Kjetil Kalvatn sikra borteseier med kampens siste to mål.-

PINLIG POENGTAP MOT LEPSØY

Skodje gikk i kveld på et meget skuffende uavgjortresultat, 4-4, ute på "Løvsøya". Det rapporteres om at gjestene hadde to elendige 15-minuttere i hver omgang som ødela. Skodje lå under både 2-0 og 4-2, men kom tilbake begge gangene og hadde en flust av sjanser til å avgjøre. To megasjanser henholdvis rett før slutt og på overtid burde ha gitt Skodje alle poengene, men den gang ei.
Eirik Hjelvik 3 og Eivind Erstad scoret Skodje's mål.
Mer kommer.

ENDELIG NY SERIERUNDE

I kveld braker det løs med kamper igjen. Nok en gang ber vi våre lesere om å legge igjen resultat, pauseresultat og målscorere i kommentarfeltet under. Liveoppdatering setter vi også pris på!

Kveldens kamper:

Lepsøy - Skodje 4-4 (2-2)
Mål Lepsøy: Frank Gjerde 2, Dagfinnd Hillersøy og Rune Rønstad.
Mål Skodje: Eirik Hjelvik 3 og Eivind Erstad

Ørskog - HaNo 4-0 (1-0)
Mål Ørskog: Frank Abelseth, Eivind Klokkehaug og Karl Peter Sjøholt.
Mål HaNo:

Norborg 2 - Ellingsøy 2-3 (1-1)
Mål Norborg: Stian Myklebust og Kenneth Gamlem
Mål Ellingsøy:Kjetil Kalvatn 2 og Tommy Skotte.

Stordal - Emblem 4-0 (1-0)
Mål Stordal: Geir Marius Øie 3 og Jørgen Tøsse.
Mål Emblem:

Harøy - Ravn 3-1
Mål Harøy:
Mål Ravn:

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL LEPSØY

Torsdag imorgen og ka betyr det? Jo, nok en kamp for våre beste menn. Denne gang mot det vesle øylaget Lepsøy. Og for storlaget fra forstaden Skodje bør det gi tre poeng.

Skjønt de blåkledde (her kan alle fritt få arrestere InsideMan. Alle vet jo at Lepsøy er rød, red.anm.) har en superb spissduo i Dagmund Hillersøy (ny fra Skavøypoll) og målrotta Frank Gjerde. I tillegg går det rykter om at flere nye unggutter har komt inn i stallen rett før seriestart. Noen walk in the park blir det neppe, noe også HaNo og Nordicbet også antyder.

Skøye stiller heller ikke med toppet lag denne gang. Mark Aure og Eirik Høivik er fortsatt ute etter fy fy oppførsel, Roger e på jobb, Bjørnar venta på svar om sin helsetilstand og Osvald e tvilsom med noe så merkelig som strekk i magen. I tillegg må ny midtstopper inn ettersom kaptein Jokke har pådratt seg en lei skade på trening. Kanskje blir det Eivind eller Stefan og den andre som spiss i 4-3-3 igjen? Vel, det er bare å vente i spenning.

Men noen er også inne i troppen. Deriblant tidligere Lepsøy-spiller Johann Kjerstad som kan få sin første kamp for klubben. Willumsen e også på Sunnmøre og klar for innsats, mens det ryktes at Tetlien e på full fart mot toppformen og lukta på startplass.

Uansett, her forventes det seier på ei flott gressmatte og gjerne litt bra spill etter to heller svake kamper i innledningen.

одат skodje
Det er med fotball som med sex, alle bevegelser kan forutsies og er av ganske begrenset antall.

InsideMan

NY KAMP - NYE MULIGHETER

Her følger den vesentligste informasjonen før morgendagens oppgjør mot Lepsøy.

LEPSØY - SKODJE
BANE: Lepsøy stadion, naturgras.
AVSPARK: 1830
OPPMØTE KLUBBHUSET: 1630
FERGE: 1715 dit - 2050 tilbake.
KJØRING: Oppdateres 18.00.
DOMMER: Arild Vegsund, Norborg.
TROPP: Brede, Kristian, Trond, Johann, Tomren, Vegard, Eirik Hjelvik, Eivind, Stefan, Tobias, Lennart, Sten, Osvald, Lars Even, Ole André og André.
VÆRMELDING: 11 grader, overskyet/litt regn og svak vind.
ODDS FRA NORDICBET: 2.45 - 5-25 - 1.80

Vi satser på å komme med en vanlig forhåndssak litt seinere.

- STORDAL OG ØRSKOG FORAN SKODJE

NordicBet har oppdatert vinneroddsen på 5. divisjon. Ut i fra oddsen ser det ut til at de vurderer både Stordal og Ørskog til å være bedre enn oss.

Embem er fortsatt favoritter med 1.90 i odds. Deretter mener NordicBet at det nå er Stordal som har størst sjanse, med 4.50 i odds. Deretter kommer Ørskog med 5.50 i odds. På 4.-plass er det altså Skodje som kommer. Oddsen på at vi skal vinne årets 5. divisjonsavdeling er nå oppe i hele 6.

Det er langt høyere odds enn da NordicBet lanserte oddsen for første gang. Da ga bettingsselskapet oss og Emblem favorittstempelet med 2,75 i odds. Siden den gang har troen på oss altså minsket en god del.

Ellers har NordicBet kommet med ny odds for denne runden. Der ser de på oss som knepne favoritter mot Lepsøy.

Oddsen på torsdagens kamper er som følger:
Stordal - Emblem 2.55 - 5.25 - 1.75
Lepsøy - Skodje 2.45 - 5-25 - 1.80
Ørskog - HaNo 1.52 - 5.550 - 3.20
Harøy - Ravn 1.85 - 5.10 - 2.40

TROR LEPSØY BLIR TØFF FOR OSS

"A walk in the park", skrev Geir Ringstad om våre to neste kamper. HaNo derimot tror vi får det tøft allerede i kommende kamp mot Lepsøy.

"Lepsøy har ein svært konkurransedyktig første 11-ar, og snart vil dei nok halde lengre og lengre i kampane. Den nye spissen Hillersøy og Frank Gjerde kan fort lage trøbbel for Skodje, som varierer i prestasjonane", skriver HaNo-bloggen - som kjenner fotballen der ute godt - og smeller til med U som tips i kampen.

Etter sigende skal Lepsøy ha fått med seg en del studenter fra Ålesund i stallen i år. Det skal ha skjedd nå i det siste, så det går selvfølgelig an å håpe på at de ikke er helt samspilte ennå!

BRATTVÅG 2 VANT NABODUELLEN

Andrelagene til Brattvåg og Norborg tjuvstartet den tredje serierunden i kveld. De tre poengene ble igjen i Brattvåg.

Martin Sundnes fortsetter å score, og puttet to i kveldens 5-3-seier. Brattvågs øvrige mål ble scoret av Øyvind Sundnes, Kristian Johnsen og Hazhin Hazzan. For Norborg scoret Kristian Søviknes og Ole Johan Urke (2). Utfyllende referat finner dere hos Norborg ved å trykke HER.

Dagens fulltreffere betyr at Martin Sundnes allerede troner ganske så suverent alene på toppscorerlisten. Oppdatert liste finner du HER.

Minner ellers om at du finner tabell, terminliste og dagens kamper ved å bruke lenkene i høyrespalten her. De er faktisk ganske greie å ha der, tør vi å påstå selv.

OPPLEGGET KOMMENDE UKE

Mandag: 2030
Tirsdag: 2030
Torsdag: Kamp mot Lepsøy

Mer info om kampen kommer onsdag.

MR-UNDERSØKELSE I VENTE FOR BJØRNAR

Mange har lurt på hvordan det går med Bjørnar Aure. Svaret er at ingen foreløpig helt vet det.

Etter å ha vært ute i godt over ett år med korsbåndsskade var Bjørnar endelig tilbake fra start mot Vigra. Dessverre fikk kneet hans på ny en skikkelig trøkk, og han måtte ut med skade. Fortsatt sliter han med smerter i kneet.

Det har fått han til å frykte nok en korsbåndsskade. Nå har han derfor fått bestilt en ny MR-undersøkelse. Forhåpentligvis får han tatt den i løpet av noen uker. I mellomtiden er det bare å smøre seg med tålmodighet og satse på at den gir positive tilbakemeldinger.

Smertene i kneet betyr uansett at Bjørnar ikke blir med på en stund. Forhåpentligvis finner man ut hva som er galt i forbindelse med MR-undersøkelsen. Vi krysser naturligvis fingrene for at Bjørnar snart kan være tilbake på fotballbanen. Det hadde han virkelig fortjent!

- UTSPILTE SKODJE ETTER ALLE KUNSTENS REGLER

Under overskriften "svært dårleg uttelling på Skodje" har Stordal lagt ut sitt referat fra torsdagens heldige 3-2-seier.

I referatet kan du blant annet lese følgende: "Hjemmelaget scoret to enkle mål og ledet 2-0 etter 10 minutters spill. Herfra og ut er det bare gjestene det handler om, de jobber seg inn i kampen, tar over initiativet og utspiller hjemmelaget etter alle kunstens regler. Det er rett og slett en fryd for øye å se lagets samhandling i denne perioden. Det ene angrepet avløste det andre...." Hele referatet - som slår fast at Stordal vant sjansestatistikken 17-7 - finner du for øvrig HER.

Ellers er det artig at Stordal.nu er tilbake og blir oppdatert. En nettside som alle som bryr seg om lokalfotballen bør besøke i forbindelse med serierundene.

SUNDNES ER TOPPSCORER

Med fire mål på årets to første kamper er Brattvågs Martin Sundnes toppscorer i årets avdeling så langt. Oppdatert toppscorerliste finner du ved å trykke deg inn HER.

Ellers en stor takk til dem som holder oss oppdatert under kamp, og som etterpå tipser oss om målscorere og sånt. Det er det som gjør denne oversikten mulig.

SEIER I MØKKAKAMP MOT STORDAL

Skodje leverte årsverste og hadde egentlig fortjent null og niks mot Stordal. Likevel endte det i en deilig 3-2-seier.

Kampen startet imidlertid forrykkende - i alle fall målmessig. Først skrudde Stefan Aasen et innlegg rett i mål til 1-0. Så - etter ti minutter - raget Eivind Erstad høyest på en dødball og stanget inn 2-0. Dermed en pangstart for Skodje som startet de første 15 noenlunde.

Men så, etter 16 minutter, fikk Sindre Holtleite altfor enkelt banke inn 2-1. Deretter og ut var det ikke mye å juble for spillmessig for hjemmelaget. Man ga vekk ball gang på gang, fant ikke formasjonen og lot Stordal overta. Etter 28 minutter fikk bortelaget uttelling ved Thomas Kirkebøe i bakrom til 2-2. Den stillingen stod seg også til pause.

Skodje gjorde noen rokkeringer i pausen, men det hjalp ikke nevneverdig. Heller ikke i andreomgang fikk vi til spillet. Til tross for det skulle vi ta ledelsen - nærmest ut av ingenting. En ball endte opp i feltet, Eivind jaget og fikk kranglet inn 3-2.

Dermed måtte Stordal i angrep. De rullet opp en del flotte angrep, men det ble som regel bare nesten for gjestene. Skodje hadde i utgangspunktet en del gode overgangsmuligheter, men tok slett ikke vare på dem.

Mot slutten hadde Stordal en god del farligheter, men det ville seg ikke for gjestene. Dermed kunne hjemmelaget slippe jubelen løs på en dårlig dag. Vi forstår utmerket godt at Stordal var skuffet, men kan trøste de med at de garantert vil ta mange poeng i årets serie.

Kampfakta:
Skodje - Stordal 3-2 (2-2)
Mål Skodje: Stefan Aasen og Eivind Erstad (2).
Mål Stordal: Sindre Holtleite og Thomas Kirkebøe.
Dommer: Alf Furland
Gule Skodje: Tobias Sortehaug og Sten Tennfjord
Laget: Espen Skarbø, Kristian Fylling, Joakim Erstad, Trond Ytreberg, Roger Ytreberg, Tobias Sortehaug, Eirik Hjelvik, Vegard Hjelvik, Ole André Særsten, Eivind Erstad og Stefan Aasen.
Innbyttere: Brede Waag, Lars Even Beite, Lennart Tetlie, Sten Tennfjord og Osvald Giske.

KVELDENS RUNDE

Da er det straks klar for en ny runde i årets 5. divisjon, avdeling 3. Som vanlig oppfordrer vi våre lesere til å legge igjen resultat, pauseresultat, målscorer og et par ord om kampen i kommentarfeltet. I så fall satser vi på å oppdatere toppscorerlisten i morgen.

Kveldens kamper:

Skodje - Stordal 3-2 (2-2)
Mål Skodje: Stefan Aasen og Eivind Erstad (2).
Mål Stordal: Sindre Holtleite og Thomas Kirkebøe.
* Referat finner du over denne saken.

Emblem - Ørskog 3-4 (2-3)
Mål Emblem: Erlend Larsen (2) og Jan Magne Sollibakke.
Mål Ørskog: Bjørnar Kvamme (2), Frank Abelseth og Ole Jonathan Tangen.
* Sterk borteseier av Ørskog.

Ellingsøy - Harøy 7-2 (1-1)
Mål EIL: Even Giske (2), Dido (2), Hans Martin Grytebust, Kenneth Bjørke og Marius Hagen.
Mål Harøy: Stian Harnes (2)
* Ellingsøy topper tabellen etter to runder.

HaNo - Brattvåg 2 3-4 (1-2)
Mål HaNo: Vegard Halkjelsvik, Lars Åke og Lars Petter Haram.
Mål BIL2: Martin Sundnes (3) og Ole Marius Otterlei.
* Ikke bli overrasket om Martin Sundnes blir årets toppscorer.

Ravn - Lepsøy 3-3 (1-3)
Mål Ravn: Even Vatneødegård, Tony Ellingsen og Kristoffer Urkedal.
Mål Lepsøy: Dagmund Hillersøy, Frank Gjerde og Bjørn Pedersen.
* Ravn fikk en utvist, men kom likevel tilbake fra 1-3.

Norborg 2 har spillefri denne uken.

* Infoen er hentet fra stordal.nu, oss selv og kommentarfeltet her.

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL STORDAL

Det er klart for første seriekamp på Skodje Stadion 2011. Og etter en nabofeide i første serieomgang, passer det godt å starte også hjemme med en nabodyst.

Stordal kommer på besøk med mer eller mindre det de har av innbyggere. De trenes av tidligere Valder-, Rollon- og Spjelkavik-trener Stig Johansen som er en habil trener og bruker å få mye ut av lite.

Homlong, T.Kirkebøe og Skrede er nok lagets beste spillere og danner en god sentrallinje. Stordal er blant divisjonens bedre lag og det kan nok ses på som en tidlig toppkamp det her som Skodje ikkje kan ta lett på.

Forrige kamp på Sjøholt blei en publikumssuksess, men ingen stor sportslig suksess. Det e ikkje krise å komme ut av en av sesongens tøffeste kampa, men det e alltid skuffende å ikkje slå Ørskog. At spillet også kladdet voldsomt, spesielt i første omgang, var også litt skuffende. På eget kunstgress bør ting gli bedre og årets første seier bør innkasseres torsdag mot møbelbygda med under 1000 innbyggere.

Troppen er litt annerledes fra sist. Ferievikarene Willumsen og Ingve Stokkereit e tilbake i andre grender og Brede e på kurs om hvordan steke en burger riktig. Nyervelvelsen Eirik Tomren e heller ikkje med. Det e heller ikkje karantenegutta Mark Aure og Eirik Høivik som må sitte i skammekroken mens Grande passa på.

En som derimot e med e tidligere Ørskog-spiller Ole Andrè Særsten som det gøy å se i den gule drakta. Tilbake fra skade e også Tobias og Osvald som vi håpe kan få noe spilletid i den her. I mål står verdens beste eiendomsmegler Espen Skarbø, som e hakket bedre enn Tetlie på megling.

Møt opp i forhåpentligvis godt vær til årets første kamp på Skodje Stadion og se gutta ta årets første trepoenger!

Skodje हीथ
Det skjønneste dikt er livet - det som leves mens det diktes.

InsideMan

JUNIORTRENING I KVELD

Om du vil ha deg ei lett fotballøkt før morgendagens kamp mot Stordal, er det bare å møte opp på juniortrening klokken 1830 i kveld, opplyser Espen. Treningen varer til 20.00.

NORDICBET MED SPESIALODDS IGJEN

Rødt eller ikke rødt kort? Det er blant spillene du kan tippe på til morgendagens kamp mot Stordal. Vi har fått tilsendt følgende info fra NordicBet:

"Denne veka er det klart for veldig mange interessante kamper på Sunnmøre og vi i NordicBet slår på stortromma med fleire godbiter. Vi tilbyr blant anna LiveBet på Emblem-Ørskog og FK Sykkylven-MSIL.

Er du stor fan av eit av bortelaga her er det berre å følge kampen i vår
livebetseksjon.Det er duket for "toppoppgjør" i 4. divisjon også mellom Rollon og
Valder. Vi trur heimebanefordelen avgjer i Rollon sin favør.

Vi trur også at Skodje slår naboen Stordal i eit av mange naboooppgjer
denne sesongen i 5. divisjon. Vi tilbyr også spel på om det blir rødt
kort både i denne kampen og Norborg-Hareid og FK Sykkylven-MSIL.

Vi tilbyr også mange målskorerspel i frå både 4. og 5. divisjon. Skorer
desse spelarane? Tarjei Urkedal, Georg Eikrem Olsen, Kim Tore Husøy, Frank Abelseth, Jim Tore Humborstad, Sindre Holtleite, Eirik Hjelvik, Lars Kristian Hjelset og Stian Hellevik"

Her er oddsen fra 5. divisjon:
Ravn - Lepsøy 1.55 - 5.75 - 3.00
Skodje - Stordal 2.00 - 5.30 - 2.25
Ellingsøy - Harøy 1.35 - 6.00 - 4.05
Emblem - Ørskog 1.35 - 5.75 - 4.20

ENDELIG HJEMMEKAMP

Her kommer den vesentligste informasjonen.

SKODJE - STORDAL

BANE: Skodje stadion
AVSPARK: 1830
OPPMØTE: 1730
DOMMER: Alf Furland, Rollon
TROPP: Espen, Kristian, Jokke, Trond, Roger, Vegard, Eirik Hjelvik, Eivind, Stefan, Tobias, Lennart, Sten, Osvald, Lars Even og Ole André.
VÆRMELDING: 10 grader, sol/overskyet og vindstille. Null nedbør.
ODDS FRA NORDICBET: 2.00 - 5.30 - 2.25

Oppdateres i løpet av onsdag. Forhåndssak kommer også.

TOPPSCOREREN 2011

Her er toppscorerlisten for 5. divisjon avdeling 3 i årets sesong.

15:
Eivind Erstad, Skodje

11:
Sindre Holtleite, Stordal

10:
Bjørnar Kvamme, Ørskog
Stian Harnes, Harøy

Ni:
Frank Gjerde, Lepsøy
Eirik Nesset Hjelvik, Skodje
Martin Sundnes, Brattvåg 2

Sju:
Frank Abelseth, Ørskog

Seks:
Geir Marius Øie, Stordal
Lars Petter Haram, HaNo

Fem:
Dagmund Hillersøy, Lepsøy
Kay Lorgen, Ellingsøy

Fire:
Thomas Kirkebøe, Stordal
Erlend Larsen, Emblem
Dido, Ellingsøy
Kjetil Kalvatn, Ellingsøy
Martin Løken Lie, Norborg 2
Johan Stavik, Norborg 2
Kristian Søviknes, Norborg 2
Per Jarle Fjørtoft, HaNo
Jan Magne Sollibakke, Emblem
Frank Dalhaug, Brattvåg 2
Eivind Klokkehaug, Ørskog

Tre mål:
Eirik Høivik, Skodje
Stefan Aasen, Skodje
Ole Johan Urke, Norborg 2
Alf Røren, Norborg 2.
Jim Humborstad, Emblem.
Thomas Fellows, Emblem.
Sifyan, Stordal
Hans Martin Homlong, Stordal
Tommy Skotte, Ellingsøy.
Even Giske, Ellingsøy
Håvard Ekornesvåg, Ellingsøy
Ole Christoffer Nore, Lepsøy.
Joakim Austnes, HaNo
Nikolai Brunvoll, Harøy
Eivind Ulla, Ravn

To mål:
Øyvind Sundnes, Brattvåg 2.
Kristoffer Grønmyr, Brattvåg 2
Kenneth Gamlem, Norborg 2
Noralf Gamlem, Norborg 2
Peter Elias Grytten, Norborg 2.
Skjalg Volstad, Norborg 2
Kenneth Bjørke, Ellingsøy
Geir Nøstdal, Ellingsøy
Joakim Erstad, Skodje
Jørgen Tøsse, Stordal
Andreas Kirkebøe, Stordal
Knut Egil Lid, Ravn
Jørgen Svinø, Emblem
Daniel Andreassen, Emblem
Kristian Johnsen, Brattvåg 2.
Joakim Naas, Harøy.

Ett mål:
Rune Rønstad, Lepsøy.
Bjørn Pedersen, Lepsøy.
Hans Martin Grytebust, Ellingsøy
Marius Hagen, Ellingsøy
Ole Marius Otterlei, Brattvåg 2.
Anis Pavjevic, Brattvåg 2
Hazhin Hazzan, Brattvåg 2.
Holger Løkka, Emblem
Steffen Rønnestad, Emblem
Øystein Volden, Emblem.
Yngve Steffensen, Emblem
Kjetil Henningsen, Emblem
Per Kristian Stavik, Norborg 2.
Stian Myklebust, Norborg 2.
Marius Gamlem, Norborg 2
Trym Nyland, Norborg 2
Asgeir Kalvø, Norborg 2
Cato Longva, Norborg 2
Adrian Håbet, Norborg 2
Vegard Halkjelsvik, HaNo
Thor Audun Steen, HaNo
Sindre Longva, HaNo
Lars Åkre, HaNo
Lars Eivind Joranger, Stordal
Petter Aksel Kirkebøe, Stordal
Sondre Øvrebust, Stordal
Anders Berg, Ravn
Jørn Helge Heggelund, Ravn
Magnus Gribbestad, Ravn
Even Vatneødegård, Ravn
Tony Ellingsen, Ravn
Kristoffer Urkedal, Ravn
Stian Stokke, Ravn
Joachim Skarbø, Ørskog
Ole Jonathan Tangen, Ørskog
Karl Peter Sjøholt, Ørskog
Magnus Hoff Johansen, Ørskog
Håkon Tømmervåg, Ørskog
Jon Egil Sollied, Ørskog
Kurt Søvik, Ørskog
Ole André Særsten, Skodje.
Vegard Hjelvik, Skodje
Tobias Sortehaug, Skodje
Jonas Naas, Harøy

* Ellingsøy har scoret et selvmål. Det var i kampen mot Emblem 2. juni.
* Emblem har scoret et selvmål. Det var i kampen mot Skodje 15. juni.
* HaNo har scoret et selvmål. Det var i kampen mot Skodje 23. juni.

Oppdatert 27. juni

Legg gjerne igjen en kommentar dersom noe er feil.