Sider

4. DIVISJONSKONTRAKTEN SIKRET!

Skodje ble spådd nord og ned av samtlige før årets sesong. Seiersmålet til Ingve Stokkereit i det 90. minutt sørget for at alle tok feil. Skodje spiller i 4. divisjon i 2013!

Samtidig sendte vi Langevåg definitivt ned i 5. divisjon. Siden Sykkylven tapte borte mot MSIL, har de ikke mulighet til å ta oss igjen. Samtidig tapte Blindheim stort borte mot Vika, og deres målforskjell er så dårlig at de umulig kan ta oss igjen før siste runde.

Tar du med at det sannsynligvis bare rykker ned to lag i år, betyr det at seieren er sikret. En fantastisk snuoperasjon - med fem seiere på de seks siste kampene - er dermed fullført. Vi tar av oss hatten for det enkelte har prestert denne høsten! Moro har det i alle fall vært.

I kveldens kamp styrte Langevåg det meste de første 20 minuttene, men Skodje tok over ut mot pause og fikk den viktige 1-0-ledelsen ved Eivind Erstad. Langevåg kom tilbake midtvegs i andreomgang, men mot slutten var det Skodje som fikk de aller største sjansene. Jubelen var derfor stor da Ingve Stokkereit i det 90. minutt var iskald alene med keeper.

At vi selv i dag presterte litt under pari, spiller absolutt ingen rolle. 4. divisjon 2013 smaker godt og i kveld kan selv Geir Otto Ringstad unne seg litt ekstra god drikke.

Vi tar med oss en fantastisk avslutning på sesongen, der vi virkelig har sett hva som må til. Forhåpentligvis kan dette brukes positivt inn mot neste år, der vi blant annet møter Stordal. Vi har fortsatt mer å gå på - og det skal Valder få merke neste fredag. Den kampen skal også vinnes,

Skøyerbørsen: 3 Vegard Hjelvik, 2 Ingve Stokkereit, 1 Eivind Erstad.

Kampfakta:
Skodje - Langevåg 2-1 (1-0)
Skodje stadion
Tilskuere: Ca.80
Mål Skodje: Eivind Erstad og Ingve Stokkereit
Dommer: Rolf Eldevik
Gult Skodje: Espen Skarbø
Skodjes lag: Espen Skarbø - Sigmund Mestad, Eirik Fylling, Ingve Stokkereit, Ole Tangen - Lennart Tetlie, Eirik Hjelvik, Vegard Hjelvik, Jan Erik Hellevik, Magnus Strømmen - Eivind Erstad.
Benytta innbyttere: Sondre Beite, Håkon Opsal og Joakim Erstad.

2 kommentarer:

 1. Gratulerer Skøye!!
  Har regna og regna og kjem til at det er 99,9% sikkert med 4. div. i 2013.
  Om det IKKJe skal slå til må Surnadal passere Volda (5 poeng skilnad med 2 kampar igjen) i 3. div. Og Blindheim må ta igjen 3 poeng og 23 mål på Skøye i siste runde.
  Det skjer aldri!

  SvarSlett
 2. Og samtidig med at Skøye sendte Langevåg ned i 5. div. sendte dei sine naboar Ravn til 5. div. 2013.
  Gratulerer til Vatnebygdarane!
  Og gratulerer og til Stordal med 4. div. status neste sesong! Kjekt med lokaloppgjer igjen.

  SvarSlett