Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL VALDER

Det er vanvittig. For en måned siden så fornyet plass ut som en utopi tatt ut av Bibelen. I dag er det faktum. Gutta har vært fantastisk, gjort jobben og fortjener skryt.

Nå er det på tide og avslutte sesongen godt mot et lag som er skuffet etter at opprykksmulighetene sprakk sist uke. Det bør med andre ord være mulig å skrelle.

Wiki sier:
"Idrettslaget Valder (stiftet 25. august 1956) er et idrettslag på Valderøy i Giske kommune.

Valder har i dag aktiviteter innen fotball, håndball, friidrett samt allidrett for de yngste. På fotballfronten har de ulike serier til ulike aldere. Valder G-97 (G-97 står for de guttene som er født i 1997) vant i 2010 km-tittelen (kretsmesterskapet på sunnmøre). Kepperene til G-97 er Vegard Mauren Richardsen og Vegard Thu Valderhaug. Kapteinen er Lars Valderhaug.
"

Med andre ord mange talenter, men et mediokert A-lag.

Tre mann er ute av troppen. Ingve og Marius er som tidligere nevnt ute i denne kampen i høstferiens favn, mens keeper Espen ikke overraskende har skaffet seg tre gule grunnet munnbruk, noe som borger for en bra sponset avslutningsfest for gutta.

Ellers god stemning, naturligvis, og lite nerver. Alt til rette for en god avslutning.

Uansett takk til gutta for en forrykende sesong med en fantasisk snuoperasjon og avslutning. Det er grunn til å feire, InsideMan sier takk for i år med dette, men lover nye sprell neste år.

Livet gir deg alt - det gjelder bare aldri å gå med knyttede hender.

Хвала на свему! Скодје
InsideMan

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar