Sider

ROGER FURNES TAKKET FOR SEG

Etter tre år på Skodje er det over for Roger Furnes. Valder-kampen lørdag ble hans siste som Skodje-trener.

Selv om det ble tap i den siste serierunden, kan Roger skryte på seg å ha avsluttet Skodje-karrieren med skikkelig stil. Mot alle odds oppnådde Skodje målet med årets sesong og reddet plassen i 4. divisjon.

Roger kan dessuten være godt fornøyd med å ha videreutviklet Skodje tre år på rad. Riktignok ble det på grunn av divisjonsomleggingen nedrykk i debutsesongen i 2010, men det er liten tvil om at spillerstall, grunnspill og basisferdigheter er mye bedre enn den gang.

I fjor vartet Skodje opp med glimrende offensiv fotball, scoret drøssevis av mål og rykket opp igjen på første forsøk til 4. divisjon.

Vi forsøkte oss på samme type fotball i vår, men var nok litt naive og strammet inn utover høsten. Det førte til at plassen i divisjonen ble berget etter en vanvittig snuoperasjon. Dermed kan Roger gi seg som Skodje-trener med god samvittighet.

Roger har vært klar på at han har ønsket å gi seg etter årets sesong, samtidig som spillergruppa har signalisert at de har ønsket litt nye impulser. Tre år er tross alt ganske lenge for en fotballtrener.

Roger har vært en kjernekar som har stilt opp på alt av Skodje-treninger tre år på rad. Humøret har hele tiden vært på plass og det er liten tvil om at Roger har vært en skikkelig kar som har representert Skodje på en glimrende måte.

Roger ble takket for innsatsen av spillere og oppmannsteam som delte ut blomster etter Valder-kampen. Vi ønsker Roger lykke til på vegen videre, og  tar vi ikke feil får han nok enda mer takk på den storstilte avslutningsfesten om noen uker.

Ellers vil Skodje IL umiddelbart gå i gang med å lete etter Rogers erstatter. Man håper naturligvis å få dette på plass snarest mulig, og om folket der ute vet om noen kandidater er det bare å ta kontakt. Det er liten tvil om at det er mye spennende som skjer i Skodje-fotballen om dagen, og derfor vil det nok være en spennende utfordring for mange ambisiøse trenere.

3 kommentarer:

 1. Mange takk til Roger for flott innsats i tre sesongar! (det er iKKJE lenge for ein trenar i same klubb, berre spør N.A.Eggen).
  Han har absolutt vore rett mann på rett plass.

  SvarSlett
  Svar
  1. jo,det er det(berre spør køln)

   Slett
 2. Men at han har vore en suksess er det ingen tvil om.

  SvarSlett