FORTJENT TAP MOT ØRSTA

Med 12 mann ute av en tropp på 23 ble det tungt mot Ørsta. De trillet ball mot Skodje og fikk til slutt uttelling for godt spill.

Til slutt endte det med et 5-2-tap. Men faktisk var det Skodje som åpnet med de største farlighetene. Odd Brede Langdal var alene gjennom etter et par minutter, mens re-debutant Magnus Strømmen misset en kjempesjanse kort tid etter. Ørsta hadde det meste av spillet, men et kompakt Skodje-lag hindret de i å skape sjanser. Så når Joakim Erstad scoret det som må være årets mål midtveis i omgangen, var det optimisme å spore. Jokke banket til på en triller fra 30 meter, og ballen føk som en prosjektil opp i krysset.

Ørsta fortsatte å trille ball, men skapte fortsatt lite. Derfor føltes det fryktelig unødvendig at de utlignet til 1-1 før lagene gikk til hvilen.

Kampforløpet var det samme i andre omgang, men nok en gang fikk Ørsta en litt tilfeldig scoring til 2-1 etter bare noen minutter. Deretter og ut ble det tungt for etter hvert slitne Skodje-spillere, som ble springende i mellom. Flere på bana ville bytte, men med bare innlånte Sigbjørn Rødstøl og en sjuk Eivind Erstad på benken, var det få muligheter.

Til slutt endte det altså med et 5-2-tap. Tobias Sortehaug reduserte til 2-4 for Skodje noen minutter før slutt.

Verdt å nevne er at Skodje nå har møtt alle de seks øverste lagene, og alle på bortebane. Av disse er nok Ørsta og Larsnes/Gursken de beste lagene vi har møtt.

For vår del er det bare å bite i tenna, komme på trening og skaffe oss grunnkondisjonen som gjør at vi holder i 90 minutter.

Laget: Espen Alstad, Espen Gundersen, Ingve Stokkereit, Trond Ytreberg, Kristian Fylling, Sten Tennfjord, Eirik Hjelvik, Joakim Erstad, Tobias Sortehaug, Magnus Strømmen og Odd Brede Langdal.
Innbyttere: Sigbjørn Rødstøl og Eivind Erstad.
PS: God moral og ingen gule kort i dag!